2777
2789
عنوان

چیکنم شوهرم برگرده:(کمک کنین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 164 پست

و ی چیز دیگه نزدیک عروسیتونم هس با توجه به کمکهای خانواده ات باید شوهرت خیلی تحت فشار باشه که چرا باید کمک از کسی بخواد هر چقدرم خانواده ات بی منت باشن اما مرد عرور داره بخاطر همینم درکش کن  خیلی میخواد تا بتونی کاملا بشناسیش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره از این به بعد سعی کن درست رفتار کنی بهش بگو سنت کم بوده و نمیدونستی چجوری رفتار کنی و ا ...

اره واقعا خیلی خوبه و همین عذابم میده حس میکنم همه چی تموم شده و باعث شدم خوبیاش کم شه نمیدونم شاید من خیلی حساس شدم الکی 

اما خب بخاطر حرف خودش بود ک گف زده شدمو بی تفاوت شدمو اینا

بعدشم دعوا و قهر لوس بازی تا ی حدی واسه مردا حذابیت داره از ی حدی به بعد دیگه تکراری مبشه 

الوی نباید قهر کنی واسش عادت میشه میگه اینکه راحت اشتی میکنه چرت خودمو هلاک کنم به عبارتی حیلی تو دست و پایی مردت نباش بزلر یکم واسه داشتنت تلاش کنه  تا قدرتو بدونه توام همینطور

چرا برای هر ناراحتی باید از دلت دربیارن؟  چرا وقتی یبار گفت ببخشید باز دوباره توی جیگرکی دنبال ...

من نخاستم ک هربار از دلم دراره اما اینکه میبینم مث سابق نیست و گفته زده شدمو بی تفاوت شدم این ناراحتم کرده و همش استرس دارمو بی قرارم و هی دنبال اینم ک اون ی عکس العمل مثبتی چیزی نشون بده ک من خیالم راحت شه ک خوب شده و هنوزم رابطه براش مهمه و دیگه بی تفاوت نیست و وقتی سرم داد زد انتظار داشتم خب بیشتر از دلم دراره چون واقعا بی دلیل بود دادش

و یک مورد دیگه اینکه سعی کن با خانوادش هم بیشتر تماس بگیری ... احترام ، احترام میاره

خواسته هایی که داری رو بهش بگو واضح .. نه اینکه صبر کنی کار از کار بگذره بعد تازه شروع کنی به آه و گلایه و بگی من دلم میخواسته فلان موقع بیای دنبالم و واسه همین ناراحت شده بودم .. اینحور رفتارا مردا رو کلافه و زده میکنه ‌... چون تنها گناهش این بوده که اون لحظه نتونسته فکر شمارو بخونه 😐 و تکرار این رفتارا و غر زدنای خانوما باعث زدگی و کلافگی مرد میشه چون به مرور حس میکنه که لابد واقعا ایراد از خودشه و عرضه و توانایی خوشحال کردن شمارو اصلا نداره 😓😓😓 و اینجاست که کلا بیخیال میشه و تقریبا هم غرزدنای شما و هم کم کاری های خودش کاملا براش بی اهمیت میشه و عادی 🤢🤢🤢

اره واقعا خیلی خوبه و همین عذابم میده حس میکنم همه چی تموم شده و باعث شدم خوبیاش کم شه نمیدونم شاید ...

خوب یه شبه که نمیتونی همه چیزو مثل اول کنی که زمان میبره و این که توی رفتارت با شوهرت تجدید نظر کنی.

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
اصلا جذابیت نداره براشون در حقیقت 

همش از روح لطیف و حساس ما زناس من اول که خودم نامزد کردم دقیقا فک میکردم شوهرمم باید عین من رمانتیک و حساس و کلا عشقولانه باسه 

اما مردا انقد که زنا گل و بلبل ان اونجوری نبستن دیگه  کلی بینن

من نخاستم ک هربار از دلم دراره اما اینکه میبینم مث سابق نیست و گفته زده شدمو بی تفاوت شدم این ناراحت ...

اگه جای من بودی چیکار میکردی؟

یه بار دعوامون شد بهم گفت تعارف نداریم میخوای جدا شی جدا شوو

عزیزم، ببخشید که رک میگم، بنظر من تقصیر اول و آخرش واسه خودته، آخه بیخودی ناز کردن و قهرای الکی ، اعصاب مردو خورد میکنه و بالاخره کاسه صبر مردا لبریز میشه،اینطور تو گفتی خیلی اذیتش کردی   و حتی بی احترامی هم بهش شده،خیلی دوستت داشته ولی بالاخره خسته شده، حالا نوبت ناز کشیدن توئه،بهش فرصت بده،زیاد تو کاراش سرک نکش، بهش احترام بزار،بهش بیشتر توجه کن،هنوزم دوستت داره،بهش زمان بده