2777
2789
عنوان

چیکنم شوهرم برگرده:(کمک کنین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 164 پست
ببين خانومي خيلي طبيعيه.همه مردا بعداز عقد رفتارشون سرد تر ميشه.توام زياد بهش گيرنده كه چرا اينجوري ...

چقد خوب گفتی

اره واقعا فک میکنم همین باشه من ناراحتم ک چرا بحث نمیکنیم ک اون بیاد نازمو بکشه تا من ازین طریق مطمین شم ک همه چی خوبه و دیگه زده نیست ازم!!!

ولی خب تقصیر خودشه حرف نمیزنه ک من بفهمم.مثلا وقتی میگفت تو دلم اشوبه و نمیدونم چمه و از رابطمون زده شدمو بیتفاوت شدمو هیچی دیگه مهم نیست برام دقیق توضیح نداد و من بیشتر تو فکر فرو رفتمو ناراحت شدمو گفتم تروخدا اینجوری نباشو من اشتباه کردم و گذشترو فراموش کن و اون فقط میگف باشه و فلان و بعد دید من گریم گرفته با حالت خنده دار و جالبی قربون صدقم رفتو و...(انگار ک مثلا من بچه ی دوسالمو اون داره بچشو اروم میکنه!!! :))) )

حالا نمیدونم واقعیو از ته دلش بود یا سطحی بود ک ادامه پیدا نکنه و من فک کنم خوبه!! و اون لحظه من خوب میشدم ولی بعدا دوباره فکرای بیخود میومد و سرم ک هیچی مث قبل نیستو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلن من خیلی بساز بودم شوهرم حسااااس بود.بعد از عروسی بدترررر شد تا یه سال.یواش یواش با تحمله من ...

پاپیون جان با تریفی ک کردی متوجه شدم شوهر من مثل توعه و من مثل شوهر تو ینی اینکه الانم من مث شوهرت فهمیدم چقد اذیت کردمو رفتارای بد داشتمو الان دارم سعی میکنم خوب باشمو اونم برگردونم

شمام مث همسر من زده شده بودی؟چیکار کردی؟وقتی دیدی اون خوب شده توام تونستی خوب شیو مث قبل شی باهاش؟چ کارایی برات کرد ک جبران کنه

ممنون میشم راهنمایی کنی

چقد خوب گفتی اره واقعا فک میکنم همین باشه من ناراحتم ک چرا بحث نمیکنیم ک اون بیاد نازمو بکشه تا من ...

عزيزم همه قبل عروسي استرسشون بيشتر ميشه.مطمئن باش شوهرت رفتاراش شبيه مردايي نيست كه زنشونو دوست ندارن.اتفاقا همسر عاقلي داري. تلاشتو بكن ارامشو تو رابطتون حفظ كني.خوشبخت باشي عزيزم

عزيزم همه قبل عروسي استرسشون بيشتر ميشه.مطمئن باش شوهرت رفتاراش شبيه مردايي نيست كه زنشونو دوست ندار ...

اره اتفاقا میگه دوسم داره اما اون حرفش خیلی ذهنمو درگیر کرده و اعصابمو بهم ریخته امروزم بهش زنگ زدم حالشو بپرسم خوب جواب دادا بد نبود اما حالمو نپرسید فقط گف خوبمو سرکارمو تا 4 کار دارم بعد میرم ارایشگاه تا 6 اینا کارام تموم میشه

من ی اخلاقی ک دارم وقتی طرفم باهام میحرفه اگه از کلمه ی محبت امیز استفاده نکنه فک میکنم مشکلی داره یا ازم ناراحته مثلا الان نگفت عزیزم یا نگف خوبی!!

همین باعث شد ازونموقع ذهنم درگیر باشه استرس بگیرم حتی ممکنه قصدیم نداشته باشه و خسته باشه و چون سرکاره و خیلی مشکلات و بحثا ممکنه براش بوجود اومده باشه اونجوری جواب داده و قصد منم از زنگ زدن اینه ک تلاش کنم بفهمه ب یادشمو حالش خوب شه سرکار ولی چون چیزی ندیدم همش فکر منفی میاد تو سرم نمیدونم چیکنم ازین وضع خلاص شمو دیگه اینجوری تصور نکنم :(

سلام خوبی؟ چه کردی با همسرت؟ به نظر من  امروز که پنج شنبه ست  شب باهم برین بیرون یه شا ...

سلام والا عصری حرف زدیم تلفنی خوب بودیم اما یکم بیخودی عصبانی شد سر ی چیزی اما نه خیلی تند

ولی من باز اونجوری شکایت نکردمو خوب حرف زدم پیامیم باهاش حرف زدم عزیزمو اینا ب کار بردم خودشم اینکارو کرد نگفتم چرا اونجوری حرف زدیو اینا الانم زنگ زد گفتم میای اینجا گف اره بعد دوباره زنگ زد گف بریم سینما منم گفتم باشه

الانم دارم حاضر میشم ک برم پیشش

خیلی میترسم استرس دارم

چجوری برخورد کنم.وقتی نگرانمو دوس دارم حرف بزنم راجب مشکلم اما نمیتونم چیزی بگم چجوری خوب برخورد کنم :((

خوب بعدش چی شد؟ از خودت یه خبر بده

سلام دوستم

هیچی بعدش رفتیم سینما و گف اعصابم خورده(سرکار ی مشکلی پیش اومده بود واسش ک اعصابش بهم ریخته بود)حرف زد باهامو خوب بودیم باهم

تا امروزم خداروشکر خوب بودیمو من متوجه شدم ک مشکلی با من و رابطمون نداره فقط مشکلات کاریی ک براش پیش اومده و نگرانی خرجو مخارج باعث شده ک اینجوری شه و من فعلا باید فقط حرفی نزنمو ارامش برقرار کنم و تنش تو رابطمون ایجاد نکنم ک منو رابطمونم بشیم جزو نگرانیا و مشکلاتش.حالا میخاستم ی تاپیک جدید بزنم راجب اینکه وقتی شوهرمون از کار اعصابش خورده باید چجوری برخورد کردو و اگه ی وقت بخاطرش با ما بد رفتار کرد چیکنیم و چجوری ارومش کنیم تا ما رو منبع ارامش بدونه و باعث شه وقتای غمو ناراحتیش اونقد ارامش دهنده باشیم از نظرش ک فقط ب ما پناه بیاره!!

پاپیون جان با تریفی ک کردی متوجه شدم شوهر من مثل توعه و من مثل شوهر تو ینی اینکه الانم من مث شوهرت ف ...

عزیزم من دو ماه بیشتره که نی نی سایت نیومدم،امیدوارم مشکلت حل شده باشه ولی اگه تو مثل شوهر من حساس و زودرنجی بدون تحمل مردها کمتر از خانومهاست،از حساسیتت خیلی کم کن اگه نمیخوای رابطه تون سرد بشه

داری ازدواج میکنی؟؟؟

مبارکههه...

برا مهریه سکه خوبه یا ملک به نامتون کنه؟؟

چیکار کنیم که اگه آقا دوماد پول نداره پدرش مهریه رو پرداخت کنه؟؟

چظوری حق طلاق رو از شوهرم  بگیریم؟

چه جوری شرط بزارید که هر جا شما میخوایید خونه بگیره؟؟؟ 

خرید جهیزیه وظیفه ی عروس هست یا داماد؟

تو نامزدی رابطه ی زناشویی به چه شکلی باید باشه؟

میدونید این عقد نامه که امضا میکنید چقدر تو سرنوشتتون مهمه؟؟

عزیزانم  خیلی مهمه کنار هزینه های سنگین جهیزیه و تالار و لباس و طلا برای آگاهی هم  یه وقت کوتاه بزارید  و یه عمر خودتونو تضمین کنید 

تخفیف ویژه نینی سایتی هم دارن

http://irandadmehr.com/product/ezdevaj/