2777
2789
عنوان

چیکنم شوهرم برگرده:(کمک کنین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 164 پست
الان از اونایی که قطره چکونی پست میزارن معذرت میخوام😒

سلام گلبافت کم پیدا شدی 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته باید همینکارو کنم فقط نمیدونم موقعی ک سرکاره روزی یبار بهش زنگ بزنمو حالشو جویا شم؟یا هررز ...

مم هیچ وقت اینکارو نمیکنم همیشه شوهرم ی پیام میده بعد من قربون صدقه اش میرم 

ترفندای زنانه رو یاد بگیر به کارت میاد

کلا ادم شادی نیستی بنظرم. البته با کامنت نمیشه شخصیت رو شناخت شاید هم الان اوقاتت تلخه و ناراحتی&nbs ...

بله الان اعصابم خورده ناراحتم دوستانم بعضیاشون لطف کردن تیکه بارمون کردن!!!ک البته مهم نیست زیاد اکثرا راه کار دارن میدن ک خوبه

اره درسته باید همینکارو کنم فقط نمیدونم موقعی ک سرکاره روزی یبار بهش زنگ بزنمو حالشو جویا شم؟یا هررز ...

هر روز بهش زنگ بزن مردا توقع دارن وقتی دارن برای زن و زندگیشون تلاش میکنن میخوان که بدونن زنشون هم حواسش به این تلاشه هست و اصن دلش تنگ میشه یا نه 😉😉😉

خودش اوکی هست راحته؟ دوست داره تماس بگیری؟ 

بعد از او نور کلیه کارهایی که شادت میکنه رو انجام بده و تاثیرش رو در روحیه ات ببین و روابط با همسر و دیگران مهم در زندگی 

شادیت رو وابسته به همسرت نکن

راجع به اینکه از دلت دربیاره برو پیش مشاور و خالی کن ناراحتیات رو یا بیا همینجا بگو ...نذار چیزی تو دلت بمونه. این هم یکی از چیزایی هست که حال دل خودت رو توی بلند مدت خوب میکنه و تاثیر منفی در رابطه با همسرت نمیذاره 

شش ماه ناراحتی هات رو به همسرت نگو به سکون و ارامش خودت کمک میشه

ینی من با اینکارا میتونم کاری کنم ک فراموش کنه و مث اول بشه؟بیخودی ک خب نبوده ی وقتایی واقعا ناراحت ...

کلا شوهرت کوتاه اومده،اون بخشیده، اون صبوری کرده،از الان تو کوتاه بیا.،زیاد کنترلش نکن،مردا ازین حرکت متنفرن، بهش گیر نده،پاپیچش نشو ، اصلانم درباره گذشته حرفی به میون نیار،فقط بهش محبت کن اما نه افراطی،من که مطمئنم دوستت داره،بنظر آقای مهربونی میاد، همچی درست میشه

خودش اوکی هست راحته؟ دوست داره تماس بگیری؟  بعد از او نور کلیه کارهایی که شادت میکنه رو انجام ...

اره خودش مشکلی نداره اصن اونجوری نیس ک بگه زنگ نزنو فلان خیلیم خوب برخورد میکنه وقتی میزنگم