2777
2789
عنوان

خواهشا تجربتونو راجع به سنگ کلیه بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 171666 بازدید | 185 پست

من میخاسم تجربمو راجع به دفع سنگ حالب بگم،درد شدید پهلو منوداخل بیمارستان بستری کرد داخل ازمایش ادرارم خون دیده شد و با سونوگرافی متوجه وجود یک سنگ ۶میلی متری داخل حالب کلیه راست شدم از نظر دکتر احتمال دفع خیلی کم و ناممکن بود داخل اینترنت خیلی مطالعه کردم راجع به دفع ،قرص رواتینکس خیلی جواب داده بود ک من پیدا نکردم،،دکتر بهم کپسول لیتروکس بی و ی قرص برا عفونت داد ،خودم قطره سنکل خریدم و.طبق دستور داخل بروشورش خوردم،هسته خرمه جوشوندم و دوبار خوردم صبحا ناشتا اب با اب لیموی طبیعی میخوردم،برگ پنیرک و بابونه رو باهم میجوشوندم با روغن زیتون قاطی میکردم و سه چهار باری خوردم،،دو بار اب انجیر خوردم،پیاده روی میکردم،اب زیاد میخوردم،اب ترب سیاهم ی بار خوردم چون خیلی بدمزه بود دیگه نخوردم،هندونه چون فصلش نبود نتونستم پیدا کنم،خلاصه اینا رو ی هفته ای خوردم بعد رفتم سونو اثری از سنگ نبود بدون درد حل شده بود و بعد دفع شده بود جوری ک دکتر تعجب کرد از دفعش،نمیدونم بخاطر کدومشون دفع شد اما همه اینارو خوردم و خداروشکر بدون هیچ دردی دفعش کردم،سنگ حالب خیلی مهمه باعث نابودی کلیه میشه اگه سنگ حالل داشتید و ادرارتون کم شد یا تب کردید یا خون داخل ادرار دیدید فورا ب دکتر مراجعه کنید،

من میخاسم تجربمو راجع به دفع سنگ حالب بگم،درد شدید پهلو منوداخل بیمارستان بستری کرد داخل ازمایش ادرارم خون دیده شد و با سونوگرافی متوجه وجود یک سنگ ۶میلی متری داخل حالب کلیه راست شدم از نظر دکتر احتمال دفع خیلی کم و ناممکن بود داخل اینترنت خیلی مطالعه کردم راجع به دفع ،قرص رواتینکس خیلی جواب داده بود ک من پیدا نکردم،،دکتر بهم کپسول لیتروکس بی و ی قرص برا عفونت داد ،خودم قطره سنکل خریدم و.طبق دستور داخل بروشورش خوردم،هسته خرما جوشوندم و دوبار خوردم صبحا ناشتا اب با اب لیموی طبیعی میخوردم،برگ پنیرک و بابونه رو باهم میجوشوندم با روغن زیتون قاطی میکردم و سه چهار باری خوردم،،دو بار اب انجیر خوردم،پیاده روی میکردم،اب زیاد میخوردم،اب ترب سیاهم ی بار خوردم چون خیلی بدمزه بود دیگه نخوردم،هندونه چون فصلش نبود نتونستم پیدا کنم،خلاصه اینا رو ی هفته ای خوردم بعد رفتم سونو اثری از سنگ نبود بدون درد حل شده بود و بعد دفع شده بود جوری ک دکتر تعجب کرد از دفعش،نمیدونم بخاطر کدومشون دفع شد اما همه اینارو خوردم و خداروشکر بدون هیچ دردی دفعش کردم،سنگ حالب خیلی مهمه باعث نابودی کلیه میشه اگه سنگ حالب داشتید و ادرارتون کم شد یا تب کردید یا خون داخل ادرار دیدید فورا ب دکتر مراجعه کنید،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفع معمولی البته یک ساله این دردو دارم امسال سونو دادم گفت سنگ4میل داری تو دیستال حالب و هیدرونفروز ...

سلام عزیزم من هم سابقه سنگ کلیه دارم یعنی هی دفع میشه باز تشکیل میشه 

ولی برای نجات کلیه ات یه راه پیشنهاد میکنم 

هندوانه رو درسته بشور بزار تو قابلمه بزرگ که اب پرشده بزار بجوشه وقتی کامل پخت ..بزارش تو یه ابکشی که زیرش لگنه با گوشکوب بکوبش کاملا ... بعد اب هندوانه رو بزار خنک شه بخور 

معجزه میکنه 

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
اره خوردش می کنه سنکلم عالیه قطره سنکلم بگیر بخور من درد شدید در حد جون دادن .و بالا می اوردم هم ...

عزیزم میشه لطفا جوابمو بدی کمکم کنی... شهرستانمون بیمارستان میگن بخاطر سنگ کلیه اورژانسی نباشه قبول نمیکنیم معاینه و.. الان سونو هم نمیکنن تعطیلی...  شوهرم داشت جون میداد میگفتن نه برو..  حالا خودم دو روزه درد دارم روز اول سمت چپ زیر دنده هام درد میکرد روز دوم صبحش خوب بودم یهو کم کم درد شروع شد دیگه هر دو طرف پشت کمرم و پهلوهام درد میکرد. شوهرم همش میگه واسه کلیته.. روز اول خیلیییییی آب خوردم....  علائم روز اولم بگم..  از شب قبل اینکه درد بگیره سمت شکمم و همون زیر دندم یکم درد میکرد صبحش حالم بد بود جوري که چشام سیاهی میرفت میخواستم غش کنم شوهرم منو گرفت تا چند ثانیه صداهارو یجوری میشنیدم...  خلاصه همون روز اول بود که زیر دنده چپم درد میکرد... من خیلی نگرانم چیز دیگه نباشه. لطفا راهنماییم کن.  دردش انگار کمرم کوفته شده داره میشکنه.  درد قابل تحمله اما بی حوصله ام چیز سنگین بلند کنم بدتر میشه و... لطفا بگو این علائم سنگ کلیه؟؟؟ 

سلام عزیزم یه پیج هست که پیشنهاد میکنم بری ازشون مشاوره بگیری من خودم سنگ کلیه داشتم از پیجشو دارو گرفتم سنگم شکست باز برو یه مشاوره بگیر 

این اسمه پیجشونه 

hes_salamat

اینم شمارشونه داخل وات میتونی بهشون پیم بدی 

09387864474

سلام دوستان  طب سنتی میشناسید که متخصص داشته باشن برای سنگ کلیه و عفونت کلیه میخام مشاوره بگیرم ...

سلام عزیزم از این پیج دیدن کن متخصص طب سنتی هم دارن من خودم خرید کردم راضی بودم 

tebbesalamatt

09033226745