2777
2789
عنوان

خواهشا تجربتونو راجع به سنگ کلیه بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 171708 بازدید | 185 پست

بنده منشی یه دکتر بودم سنگ کلیه گرفتم دکتر شدیدا تاکید داشت که از سنکل استفاده کنم چون سنکل باعث میشه سنگ کلیه حل بشه یا ذوب بشہ۔ استفاده کردم و چند روز بعد کاملا خوب شدم .این تجربه من بود .

ببین هم قرص روانتیکس خوبه هم قرص سیستون. البته یه سری از روش ها گیاهی هم وجود داره که من توی سایت دکتر کرمی که دکتر کلیه هستش خوندم. توی مقالشون نوشته بودن " در روش های خانگی سنگ حالب نیز مانند سنگ کلیه، نوشیدن آب حرف اول را می زند. می توان گفت که مایعاتی مانند آب انار و آب کرفس، آب ریحان، آب لیمو و سرکه سیب می توانند به شکستن و خورد کردن سنگ حالب کمک کنند اما از آنجا که حالب قطر کمتری نسبت به کلیه دارد و انسداد آن زودتر اتفاق افتاده و گرفتگی آن بسیار خطرناک است، بنابراین نمی توان به روش های گیاهی زمان بر اعتماد کرد و بهتر است سریعاً به پزشک مراجعه کنید. "

اگه بازم دنبال روش های بشتر درباره ی دفع سنگ کلیه از حالب هستی لینک مقالرو برات گذاشتم.

منبع: https://drkidneystones.com/26

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خوبن؟

بله بعد عمل مشکل رفع شد. اصلا ادرارش بند اومده بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام ترو خدا کمکم کنید پدرم عمل نفرکتومی باز کلیه انجام داد عملش خوب بود بهوش اومد ولی هر کاری میکنم اشتها نداره به دارم دق میکنم کسایی که عمل باز انجام دارن این علایمو داشتن 

اره خوردش می کنه سنکلم عالیه قطره سنکلم بگیر بخور من درد شدید در حد جون دادن .و بالا می اوردم هم ...

ابجوت چند لیتر بود؟ من یک و نیم لیتر اب جو  غیر اسلامی دارم،،چقدرشو بخورم ؟ یکهو بخورم؟ الکل داره اخه توش...

سنگ‌منم توی   حالب گیر کرده سایزش چهارو نیمه..دارم از درد جون میدم..

عزیزم گفتم  قرص رواتینکس نیم ساعت قبل ازهروعده غذایی باقطره سنکل که 20 قطره میچکوندم تونصف لی ...

توی دستورش کفته پنجاه تا شصت قطره... سنگ چهار رونیم میل من توحالبه..درد بدی دارم..سنگ شکنم کردم از 9شد چهار...

ولی توی حالبه الان..دارم از درد می میرم..دیشب سنگل خریدم.. پنجاه قطره ریختم تو اب....ضرر داره؟ 

سلام من حدود یک ماه ونیم متوجه شدم سنگ حالب 4میلی متری درسمت راست دارم .قرص راوتینکس و تامسولوسین .. ...

بله..من چهار روز پیش انجام دادم..روش بیرونی بود..مردم و زنده شدم،،کاشکی یه امپول مورفین میزدن حدااقل

سلام

منم دو سالی هس که سنگ کلیه داشتم و دارم

و مطالب زیادی خوندم و تجربه کردم!

دوتا مطلب رو از من داشته باشین

اول اینکه سونوگرافی بیشتر وختا اشتباه میکنه

اصلا سونو ندید فقط و فقط سی تی اسکن!

دوم:درسته اب هندونه و سنگدون کبک و اینا موثره

ولی بنظرم خود درمانی رو کنار بزنین و طبق دستور پزشک

یک هفته - ده روزه قال قضیه رو بکنین و اینقد به خودتون

و اطرافیانتون استرس ندید!

یعنی چی دارو شیمیایی نمیخورم؟ کی با دوبار خوردن دارو نرده؟

پس اینکه خودتونو بکنین موش آزمایشگاهی خوبه که هرکی

هرچی بگه رو خودتون ازمایش بکنین؟

بازم میگم سونو ندید

فقط سی تی اسکن

يا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِكْرُهُ شِفآءٌ

برای تسکین درد فقط شیاف دیکلو فناک 100،تقریبا 1 ساعت طول میکشه که تاثیر کنه، برای اون یک ساعت داخل حمام آب داغ رو بگیره رو محل درد تا زمان تاثیر مسکن، حتما باید کلیه رو گرم نگه داره همیشه، میتونه با شکم بند پشمی دور شکم رو ببنده.دیکلوفناک تقریبا 24 ساعت درد رو میندازه. برای دفع فقط دکتر اورولوژی، اول درد رو بندازه بعد دکتر.البته تو اورژانس هم فک کنم مسکن قوی تزریق کنن

من حدود ۲۰ ساله با شن ریزه و درد کلیه و حالب درگیر هستم 

همه چی رو هم تجربه کردم

فقط و فقط کپسول امنیک 

برای جلوگیری از تکرر ادرار هم عالیه 

روزی با یه کم فاصله از صبحانه 

اگر ۱۰ روزه مشکل حل نشد یک ماه ادامه بدید 

مصرف همزمان با قرصهای گیاهی رواتنیکس، سیستون و لیتورکس هم عارضه ای نداره

توجه: 

برای خانمها قرص امنیک خارجی یا ایرانی اش که خیلی ارزانتره فرقی نداره ولی آقایون فقط امنیک خارجی مصرف کنند

این تجربه با هزاران ساعت تحقیق و مطالعه و سالها درد و رنج به دست آمده

گوش به حرف اونائی که میگن کاکل ذرت و هندونه و.... بخور ندید 

بعضی وقتها چاره ای جز طب شیمیائی نیست

طب سنتی رو هم خواستید امتحان کنید ولی بیش از یک ماه نباشه والا مشکل بر می خورید  یک ماه به طب سنتی عمل کردید خوب نشدید سریع کپسول امنیک و رواتنیکس و لیتورکس و سبستون و سنکل و مفتت را بگیرید

امنیک به تنهائی هم خیلی خوبه بقیه رو خواستید بگیرید که عالی میشه نخواستید هیچی

مخصوصاً اگر تکرر دارید  و خواب شبانه تون خراب میشه

سلام منم دو سالی هس که سنگ کلیه داشتم و دارم و مطالب زیادی خوندم و تجربه کردم! دوتا مطلب رو از من ...

سلام شما چه اتفاقی افتاده که میگید سونو اشتباه میکنه؟

من اخه سونو دادم شک دادم سونو کلیه میخوام ببینم مورد شمام مثل من بوده؟