من یادمه چندین سال پیش شبا از کلیه درد زمین رو گاز میگرفتم و جیغ میزدم تا اینکه میرم دکتر میگه باید سنگ سیزده میلی متریت زو سنگ شکن کنی و هزینش میشه سه میلیون منم اون زمان آنقدر پول نداشتم و همکارمم گفته بود سنگ شکن کرده نصف نصف سنگشم از بین نرفته تا اینکه میرم عطاری شربت ارتیکا زدبی میخرم و سنگ کلیم در عرض یکماه پودر میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام پیرزاده هستم مشاور سلامت طب سنتی و مزاج شناسی
برای تشخیص و درمان مشکلات کلیه کبد و ...به روش گیاهی و اصلاح مزاج و اصلاح سبک زندگی واتساپ و یا روبیکا پیام دهید و نوبت خود را ثبت کنید ویزیت و مشاوره رایگان برای شما عزیزان
دفع معمولی البته یک ساله این دردو دارم امسال سونو دادم گفت سنگ4میل داری تو دیستال حالب و هیدرونفروز ...
سلام. وقت بخیر. شما سنگ حالبتون بالاخره دفع شد؟ چیکار کردین ؟ اتفاقا منم بروجردیم ولی ساکن تهران. به همین مورد گرفتار شدم. سنگ ۵ میل در حالب نزدیک مثانه ولی هر کاری میکنم دفع نمیشه . دکتر یک هفته دیگه وقت داده دارو داده گفته اگه دیگه نشه باید عمل کنی. میشه شما بگین آخر شما چیکار کردین ؟