2777
2789
عنوان

خواهشا تجربتونو راجع به سنگ کلیه بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 171566 بازدید | 185 پست
ورزش و دو .بالا پایین رفتن از پله ها همش تاثیر داره.فقط سنگ تو حالب نیاید بمونه.تو کلیه یود بهتر بود

آره تو کلیه بود خیلی بهتر بود، از قرص روانتینکس استفاده نکردن؟ 

با  چی تونستن دفع کنن؟

سنگ های کوچکو هی با خوردن مایعات زیاد .گیاهان دارویی.سنگدان کبک.ترکیب عسل طبیعی و سیاه دانه .خوردن زیاد هندوانه پخته شده...دفع میکنن.البته سنگ کلیه ی بابم ۱۴ میل بودچندتا.شنگ شکن رفت .ولی شوهرم ۱۳ میل بیمارستانتخصصی کلیه تو تبریز عمل سرپای درش اوردن ولی خی هزینه ش نزدیک ۳ تمن شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تو کلیه بود خیلی بهتر بود، از قرص روانتینکس استفاده نکردن؟ 

والا یادم نیس.داروها چی بود.فقط مسکن میدادن با قرص عفونتچون دکتره باور نداشت ۱۳ میل دفع بشه ومیگفت باید درش بیاره

سنگ های کوچکو هی با خوردن مایعات زیاد .گیاهان دارویی.سنگدان کبک.ترکیب عسل طبیعی و سیاه دانه .خوردن ز ...

تا حالا از دوتا عطاری داروگرفتم هیچ کدوم تاثیر نداشتن،  

بیا ک من کوه تجربه ام

قرص روانیتکس عاااالیه اگه پیداش کنید

قطره سنکل بخور

ابجو بگیر از این تلخا ۱دونه رو در عرض ۱۰ دقیقه بخور

میگن کاکل ذرتم خوبه ک من اینو امتحان نکردم

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
بیا ک من کوه تجربه ام قرص روانیتکس عاااالیه اگه پیداش کنید قطره سنکل بخور ابجو بگیر از این تلخا ۱ ...

کاکل ذرت امتحان کردم تاثیر نداشت، قرص روانتینکس واسه سنگ حالب تاثیر داره؟ 

کاکل ذرت امتحان کردم تاثیر نداشت، قرص روانتینکس واسه سنگ حالب تاثیر داره؟ 

اره خوردش می کنه

سنکلم عالیه

قطره سنکلم بگیر بخور

من درد شدید در حد جون دادن .و بالا می اوردم

همه اینکارو کردم.شوهرم بطری اب جو رو ب زور توی ۱۰ دقیقه بهم داد خوردم ۱ ادرار شدید گرفت با درد شدید تا رفتم دستشویی دفع شد

اره خوردش می کنه سنکلم عالیه قطره سنکلم بگیر بخور من درد شدید در حد جون دادن .و بالا می اوردم هم ...

قطره سنکل هم تاثیر نداشت واسه من، امیدوارم روانتینکس ج بده آلمانیش راحت گیر میاد؟ 

اره خوردش می کنه سنکلم عالیه قطره سنکلم بگیر بخور من درد شدید در حد جون دادن .و بالا می اوردم هم ...

سنکل از عطاری گرفتم 12تومن، شما هم از عطاری گرفتی؟ چه مدت کارایی که گفتی انجام دادی افتاد؟ 

سنکل از عطاری گرفتم 12تومن، شما هم از عطاری گرفتی؟ چه مدت کارایی که گفتی انجام دادی افتاد؟ 

از داروخونه ۷تومن فک کنم

کمتر از ۱هفته ولی حسابی انجام دادما.

روزی ۳۰۰ ۴۰۰ تا طناب میزدم

نه پشت هم ولی میزدم.برا منم تو حالب بود