2777
2789
عنوان

خال جدید روی بدنم دیدم نگرانم بیاین

1280 بازدید | 72 پست

چند وقتییه خال های جدید روی بدنم‌ میبینم 

رنگشون قهوهای در حد یک یا دو میلی متر هستن سطحشونهم صافه برآمده نیستن

کسی توی بزرگ سالی خال جدید روی بدنش دیده تا حالا 

🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺     💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم

گوگل رو خوندم ترسیدم نوشته بود خال جدید خطرناکه 

کسی تجربه داره؟

🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺     💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من شنیدم توی هر سنی ممکنه خال در بیاری نگران نباش

گوگل لعنتی نوشته بود خال جدید خطرناکه بالای چهل سال باشی 

🥲

استرس گرفتم 

گوگل لعنتی نوشته بود خال جدید خطرناکه بالای چهل سال باشی 🥲استرس گرفتم

گوگل ک ناخنت بشکنه میگ سرطان ناخن گرفتی توجه نکن هیچی نیس 

من یادمه دبیرستان دبیر زیستم گف هر سنی ممکنه خال در بیاد

گوگل ک ناخنت بشکنه میگ سرطان ناخن گرفتی توجه نکن هیچی نیس من یادمه دبیرستان دبیر زیستم گف هر سنی ممک ...

مرسی 

🙏🏼

خواهرم کل بدنش پر شده بازو ها و غیره مث کک ومک

یعنی خال نیست 

اینا حالت گرد دارن 

الان عکس میزارم

گذاشتی لایک کن

میزنه مطلب شما به زودی منتشر میشه 

فعلا نیومدع 

خواهرشما چندسالشه 

دکتر هم رفته 

میزنه مطلب شما به زودی منتشر میشه فعلا نیومدع خواهرشما چندسالشه دکتر هم رفته

۳۵سالشه. ازمایشم داد چیزی نبود بعضیا تولید ملانین تو بدنشون زیاده خال ایجاد میشه. حتی تو پاهاشم زده مشکلی نبوده