2777
2789
عنوان

خال جدید روی بدنم دیدم نگرانم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 72 پست
۳۵سالشه. ازمایشم داد چیزی نبود بعضیا تولید ملانین تو بدنشون زیاده خال ایجاد میشه. حتی تو پاهاشم زده ...

مال من پنج شش تا هستن فکر کنم 

از شانسم عکسش ارسال نمیشه 

اذیت کننده نیستن خیلی هم توی چشم نیستن ولی گوگل باعث ترسم شد 

🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺     💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرین تاپیک منم ببین ببین اونجوری نیست؟جدیدا سرما نخوردی؟

نگاه کردم 

نه اینجوری نیست 

دقیقا مثل خال قهوهای و ریز 

🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺     💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم

اره نرمه حرکتم می‌کنه سرما خورده شدید الان یکم بهتر شده سرما خوردگیش اونم کوچیک شده

فکر کنم غدد لنفاوی  باسه 

موقع سرماخوردگی بزرگ میشه نگران کننده نیست 

فکر کنم غدد لنفاوی باسه موقع سرماخوردگی بزرگ میشه نگران کننده نیست

تا الان ندیده بودم بردم شمتخصص اطفال براش آزمایش هون و ادرار نوشت نگران شدم

پسرمم سه سالشه خودشو کشت نزاشت خون بگیرن ادرارم که بدتر 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

خواهرم کل بدنش پر شده بازو ها و غیره مث کک ومک

اینجوری 

بازو ساق دست و ساق پام داره

خواهرم کل بدنش پر شده بازو ها و غیره مث کک ومک

عکس اومد

اره من شنیدم توی هر سنی ممکنه خال در بیاری نگران نباش

عکس فرستام