2777
2789
عنوان

خال جدید روی بدنم دیدم نگرانم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خال هست عادیه ظاهرش که

به نظر خودمم ظاهرش عادیه 

ولی توی اینترنت نوشته بود اگه بالای چهل سال خال در بیارین خطرناکه 

تاحالا از خال نترسیده بودم که اونم به اطف گوگل ب هاسترس هام اضافه شده 

هرروز بدنم رو چک میکنم یه خال جدید پیدا میکنم 

🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺     💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم

به نظر خودمم ظاهرش عادیه ولی توی اینترنت نوشته بود اگه بالای چهل سال خال در بیارین خطرناکه تاحالا از ...

خب اگه یه دفعه ای در اومده یه دکتر برو خیالت راحت شه استرس نداشته باش

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

من یه خال جدید دراوردم اما یکی دو میلی متر نبود در حد یه نقطه بود

به پزشک مراجعه کنید ان شاالله چیزی نیست

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

رو چ چیزایی حساسی

یعنی به نظرت عادیه 

وسواس فکری دارم دائم بدن خودم و بقیه رو چک میکنم 

توی اینترنت هم که همه چیز رو به اون بیماری لعنتی ربط میده 

که دلم نمیخواد ایمش رو هم بیارم😞

🌺دارم سعی میکنم شاد باشم و وسواس فکریم روکنار بزارم🌺     💚هرکس به دلش بود برای سلامتی پدرومادرمدعا کنه منم براااش صلوات میفرستم

من یه خال جدید دراوردم اما یکی دو میلی متر نبود در حد یه نقطه بودبه پزشک مراجعه کنید ان شاالله چیزی ...

بهم استرس وارد میشه هر روز برای یه موضوعی برم دکتر 

من یه خال جدید دراوردم اما یکی دو میلی متر نبود در حد یه نقطه بودبه پزشک مراجعه کنید ان شاالله چیزی ...

شما دکتر نرفتی ؟

یعنی به نظرت عادیه وسواس فکری دارم دائم بدن خودم و بقیه رو چک میکنم توی اینترنت هم که همه چیز رو به ...

اره فهمیدم که وسواس فکری داری ادم دست خودش نیست یه مدت تحربه داشتم برو یه مشاوره پیش روانپزشک یه دوره دارو بخوری کاملا خوب میشی هرچی زودتر وسواستو درمان کن تا بیشتر نشده

اره فهمیدم که وسواس فکری داری ادم دست خودش نیست یه مدت تحربه داشتم برو یه مشاوره پیش روانپزشک یه دور ...

دارو میخورم 

ولی الان این موضوع خیلی ذهنم رو به هم ریخته