2777
2789
عنوان

برای عید نوروز چه برنامه ای دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 73 پست
تعجب کردی؟؟ دانشجوی دکتری برقم .

دندون پزشک مگه نبودی 🤦😭😂🤣

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس بچه هامو از تابستون هرماه ی تیکه جنس خوب و گرون گرفتم الان لباس و کفش خوب دارن 

چون برام تجربه شد یک ماه نمیشه همچی خرید ،شوهرمم این ماه کفش و پیرهنش مونده میخرم ،اسفند فقط خودم و خودم هزینه ها واس خودمه 😅😋

امسال سفر میریم ایروانتمیزکاری هم ندارم خونه رو برای نوئل کامل تمیز کرده بودم ، الان فقط تمدید میکنم ...

عه امسال منم شاید برم ایروان اگر جای دیدنی خاصی یا کلاب و رستوران خوب بلدی معرفی میکنی

۲ اسفند کنکور دارم 

بعد کم کم کارام و شروع میکنم 

اول خریدا رو انجام میدم 

مبل میخوام بخرم راحتی .مبلام کلاسیکه 

از اتاق خواب ها شروع میکنم لباسای اضافی میرن بیرون .وسایل اضافی میرن بیرون چند تا وسیله جدید رو تختی و پرده 

پرده پذیرایی هم میخوام عوض کنم 

بعد ۲۰ م فرشا رو میدم بیرون و اخرم آشپزخونه رو تمیز کنم شاید بر آشپزخونه کمکی بگیرم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

کاش دغدغم خونه تکونی بود ب خدا خونه همسایه  هارم پاک میکردم ولی کنکور دارم ن خرید میکنم ن خونه کسی میرم تو اتاق فقططططططططططططط درسسسسسسسسس

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

۲ اسفند کنکور دارم بعد کم کم کارام و شروع میکنم اول خریدا رو انجام میدم مبل میخوام بخرم راحتی .مبلام ...

چطور 2 اسفند کنکور داری ❓❓🙄 کنکور اردیبهشت و تیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

عه امسال منم شاید برم ایروان اگر جای دیدنی خاصی یا کلاب و رستوران خوب بلدی معرفی میکنی

سلام گلی 

خب برای رستوران اگر مثلا براتون حلال مهمه ، رستوران های ایرانی خیلی خوبی داره. بهم بگو برات مهمه یا نه تا پیشنهاد بدم.

بار هم چندین سبک داره 

مثلا من خودم محیط کالومت آنتیک لونژ رو خیلی دوست دارم

که سبک سنتی ارمنی داره تا حدودی

ال اسکای هم بار خوبیه اگر هوا سرد نبود برید 

دیسکو مزو جاز هم خوبه اگر سبک آهنگ های جاز دوست داشته باشید 

بار تیکی هم پیشنهاد میکنم ، این بیست و چهار ساعتس

جای دیدنی هم خیلی زیاد داره ، بگو چه سبک هایی دوست داری تا پیشنهاد بدم

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

سلام گلی خب برای رستوران اگر مثلا براتون حلال مهمه ، رستوران های ایرانی خیلی خوبی داره. بهم بگو برات ...

نه عزیزم واسم مهم نیست . اگر جایی بیکن خوک خوب داشت و بلدی ممنون میشم معرفی کنی . 

بار هم یه جای خیلی شاد و اهل بزن و برقص اینا میخوام

نه عزیزم واسم مهم نیست . اگر جایی بیکن خوک خوب داشت و بلدی ممنون میشم معرفی کنی . بار هم یه جای خیلی ...

کیفیت همشون خوبه واقعا 

رستوران دولماما رو حتما برید 

رستوران لواش هم سبک متفاوت و جذابی داره  

مر تاقه هم رستوران سنتی هستش

رستوران کنگ هم موسیقی داره 

تاپاسیان هم سبک متفاوتی داره شبیه اسپانیایی هاست

کامی ، پاپارازی، یو ، وودو کلاب هم سبک هیپ هاپ و شاد هستن

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

چطور 2 اسفند کنکور داری ❓❓🙄 کنکور اردیبهشت و تیره

کنکور ارشد عزیزم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
کنکور ارشد عزیزم

اها اخه شنیدم میگن ازمون ارشد موفق باشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها اخه شنیدم میگن ازمون ارشد موفق باشی

فرقی نداره ک.ممنون