2777
2789
عنوان

برای عید نوروز چه برنامه ای دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 73 پست
انشالله از اواسط ماه دیگه خونم تمیز کاری خاصی نداره فقط فرش بدم بشورن و جرم گیری اساسی سرویس

من ک یه دنیا کار دارم . حتی تمییز کار هم بگیرم نمیتونه کمک کنه . اخه داخل کمد و زیر زمین و ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم اگه جور بشه دوستام اوکی کنن اخرای فروردین سفر بریم ارمنستان . قبل عیدم شاید یه تهران برم خ ...

برای ارمنستان تقریبا هر نفر چقدر درمیاد هزینش؟کلی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

اتاق رو کامل منو مامانم تمیز کردیم

فرشامون رو تازه شستیم تمیزه

فقط میمونه دستمال کشی و تمیز کردن آشپز خونه😂😍

لباس عیدم خدایی الان حسشو ندارم تا اسفند بوی عید بیاد

مسافرتم قصد مشهد داریم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

معلوم نیست که بستگی به قیمت دلار اون موقع داره . الان بخوای بری کف نفری ۴۰ تومن واسه ۴ شب

ممنون 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

امسال سفر میریم ایروان

تمیزکاری هم ندارم 

خونه رو برای نوئل کامل تمیز کرده بودم ، الان فقط تمدید میکنم😁

هر هفته رو برای یک کار اختصاص دادم

یک هفته سرویس ها ، یک هفته کمد ها و کشو ها ، ...

لباس هم از اول سال ریز ریز خریدیم برای عید

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم