2777
2789

هیچ کدوم توروخدا نخور اینا داخلشون مواد داره 

من پارسال گلوریا بنفش سفارش دادم و ۳ روز خوردم یعنی واقعا مرگ رو به چشم دیدم اونقد فشارمو میورد پایین و بی خوابم کرده بود که دلم میخواست بمیرم تا دوهفته بعدشم مدام رفتم دکتر تا حالم خوب بشه توروخدا نخور 

نهایتش یه قرص هزال سینا رو از داروخانه بگیر این گیاهی هست و جلوی اشتها رو یکم  میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلوربا رو تعریفشو خیلی شنیدمدوستم درب طلاییشو خورد ۸ کیلو کم کرد تو یه ماهمنم الفااسلیم خورده بودم م ...

دوستت از کجا تهیه کرده بود ؟

وشما هم ؟

تو چند ماه 18کیلو کم کردین 

هرد‌ومون از یه جا گرفتیم

از یه گروه توی روبیکا گرفتم 

خیلی وقت بود تو گروهشون عضو بودم بعد از مدتها بهشون اعتماد کردم.کلی باهاشون تماس گرفتم و صحبت کردم.

چون حین استفاده هم مشاوره میدادن دیگه اعتماد کردم.

واقعا هم اصل بود از گوگل که مشخصات اصلشو باهاش چک کردم دیدم بله واقعا اصله اصله

خودشون کلی ازم سوال پرسیدن در مورد همه چی مثلا بیماری خاصی دارم یا نه 

گفتن اگه بیماری خاصی نداری هیچ عوارضی نداره.واقعا هم نداشت.فقط دو سه شب اول بیخاب بودم که اونم اصلا طوری نبود که اذیت بشم

بعد از دو سه شب کلا خابمم تنظیم شد 

بازگشت که نداشت منم ۴ ماه بعدش باردار شدم 

اصلا هم اونطوری که بچه ها میگن بعد از قطعش عین معتادا خمار بودیم نه اصلا اینطور نبودم

مطمعننا اون افراد فیکشو استفاده کردن

ببخشید پیامم طولانی شد.گفتم توضیح مختصری بدم