2777
2789

اینا مال یه شهر دیگه ان . خانواده همسرم با ازدواج ما مخالف بودن و از این ناراحتن که همسرم شهر ما اومده حالا دختر دایی همسرم عروسیشه همسرم میگه بریم  منم اگه برم مجبورم خونه مادر شوهرمم برم به نظرتون چیکار کنم شما بودین میرفتین؟ 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزامی
0
0%
الزامی
1
100%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ناراحته میگه اینجوری پیش بریم کلا قطع ارتباط میشه وگرنه من اصلا دوس ندارم ببینمشون

خب نمیتونه مثلا خواهر شوهر یا مادر شوهرتو بگه واسطه بشن مثلا تو رو دعوت کنن خونه مادر شوهرت؟

میدونی منظورم چیه

این که به مامانش بگه

زنگ بزنه تو رو بگه الان ک عروسیه بیاین و....

رااستم میگه حیفه قطع. رابطه شه

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.
خب نمیتونه مثلا خواهر شوهر یا مادر شوهرتو بگه واسطه بشن مثلا تو رو دعوت کنن خونه مادر شوهرت؟میدونی م ...

به شوهرم میگن بیاین ولی من از این زورم میاد که یه ساله نیومده نوه شو ببینه

چی بگمم ولا

از یه طرفم شوهرم خیلی ناراحته. با بچه یه سالم باید هشت ساعت تو ماشین باشم نمیدونم واقعا ارزش داره به خاطر شوهرم همه اینارو نادیده بگیرم یا نه؟