2777
2789
وای آره..شوهرم 2بار اشتباه فرستاد یه پیامی رو ..هر2 بارشم به 1نفر از دوستاش که مأمور هم هست..نوشته ب ...

نمیدونم چرا منم موذب شدم الان

گرنباشدچیزکی مردم باز زر مفت میزنن مهم نیس😝😝
من شوهرمو بابا صدا ميكنم يه بار داشتم واسش اس ام اس ميدادم كه سلام بابا كى مياى دنبالم گوشيم به صورت ...

ای خدااا😂😂😂😂😂😂😂😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرم دوست بودیم داشتیم تلفنی حرف میزدیم یهوبابام اومد.منم سریع قطع کردم و اس دادم *بابام اومد* ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شوهرم پیام داده بود خوبی عزیزم؟؟منم سر درد و دلم باز شده بود حسابی!!!وسطا موبایلم زنگ خورد جواب دادم و بعدش پیامو نوشتم فرستادم اونم به پدرشوهرم😷😨😢😓

متن پیام:وااای نه اصلا خوب نیستم پریود شدم از درد دارم هلاک میشم همینجوووووووری خون که ازم میره!!از صبح یه بسته نوار تموم کردم!!ای کاش پیشم بودی دلمو ماساژ میدادی😭😢

دیدم چند دقیقه گذشت خبری نشد!!حالا شاکی شدم ک چرا جواب نمیده!!دوباره خواستم پیام بدم دیدم اصلا به اون پیام ندادم من😷😨تا یه ماه جلو چشم پدر شوهرم آفتابی نشدم!!

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

😂😂یه بار رفته بودم مغازه دوستم اینا دوستم هنوز اونجا نبود بهش پیام دادم که فلانی جون من اومدم منتظرتم امروز میای مغازه تون؟ اشتباهی به شوهرم فرستادم😂شوهرمم جوابمو داد که سلام فلانی نه نمیام قهرم باهات 😂😂😂😂😂

یکی از دوستام لباس زیر میفروخت قرار بود بهش خبر بدم  چی واسم بیاره. واسه استاد نقاشیم پیام دادم  واسه خودم از اون سوتین سفیده شماره ۸۵ بیار واسه اجیم ۷۵ .😣😣😣😣😣😣 بعد شش سال هنوز یادش میوفتم خجالت میکشم

👀
حالا خواهرشوهر من تو ت ل گرام هر چند وقت پیامایی که با دوستاش مثلا میخواد هماهنگ کنه برن سفر یا گردش ...

واااا

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

من این رو اینجا خوندم یه خانمه تلفن خونه شون زنگ میخوره دخترش کوچولو بوده جواب میده پدرشوهرش بوده فک میکرده شوهرشه بعد هی از دخترش میپرسیده چی واست بیارم اونم میگفته پفک و اینچیزا

اونم گوشی رو از دستش میگیره بدون سلام و احوال پرسی میگه فعلا یه بسته ک ا ن د و م بیار از همه چی واجب تره

میگه وقتی حرف زد فهمیدم پدرشوهرمه اب شدم😁😂

شوهرم پیام داده بود خوبی عزیزم؟؟منم سر درد و دلم باز شده بود حسابی!!!وسطا موبایلم زنگ خورد جواب دادم ...

واااییییی خدای من چقد وحشتناککککک😱😱😱😂😂😂😂

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

وای یه بار من با شوهرم دعوام شد رفت بیرون خونه منم اس تهدید اومدم نوشتم کهاسم شوهرم اگه نیم ساعت دیگه نیای خونه نه من نه تو  دیگه اسمتو نمیارم وای خاک بسرم فرستادم دختر داییم تازه بازم نفهمیدم تا اس داد الان میام چه تهدیدی هم میکنی کلا به فنا رفتم ازاونان که حرف درمیارن  

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
شوهرم پیام داده بود خوبی عزیزم؟؟منم سر درد و دلم باز شده بود حسابی!!!وسطا موبایلم زنگ خورد جواب دادم ...

وااای ازین بدترررر مگ داریمممممممم😐😐😐😐