2777
2789

آها اینم یادم اومد.ی بار با نامزدم رفتیم پارک بعد الکی ب مامانم گفتم دارم میرم پیش الهه درس بخونیم بعد تو پارک خواستم با الهه هماهنگ کنم سوتی نده واسش فرستادم:ببین الهه من با مهدی رفتیم دور دور ب مامام گفتم خونه ی شمام اگ گفت بگو شبنم همین جاست بعد اشتباهی رفت واسه داداشم یعنی اون لحظه ک فهمیدم آرزوی مرگ کردم

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!

وای من خدای سوتییییم.ی بارم رفته بودیم خونه مادرشوهرم بعد مادر شوهرم خیلی پز میداد منم حوصلشو نداشتم ب مامانم پیام دادم اومدیم خونه فلانی نشسته پیش من همش گوز گوز میکنه حوصلشو ندارم با اون دماغش انگار نوک کتری و اشتباهی فرستادم واسه شوهر جان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی بار تو نامزدی شب شوهرم میخاست یواشکی بیاد خونمون منم تا دیدم بابام رفت تو اتاقش بخوابه سریع پی ...

یا موسی بن جعفر😲😲😲😲

کاری ندارم کجایی چه میکنی....بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود....    
وای من خدای سوتییییم.ی بارم رفته بودیم خونه مادرشوهرم بعد مادر شوهرم خیلی پز میداد منم حوصلشو نداشتم ...

😱😱😱😱😱

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

منم چن سال پیش بردار شوهرم رفته بود خاستگاری دختر خواهرم.من زنگ زدم به خواهرم گفتم این خییلی بداخلاقه جواب منفی رو زودتر بدید.بعد برادر شوهرم اومد خونمون خیلی رفتار خوبی نشون داد و رفت.من پیام دادم واسه خواهرم :اونقدرا هم که صبح گفتم بد نیس.الان اینجا بود اخلاقه مثل فرشته ها شده بود مبخوایید یه کم دیگه فکر کنید به خاطر حرفای من جواب منفی ندید.فرستادم.رفت.بعد که چک کردم دیدم واسه برادر شوهرم فرستادم.

برای سلامتی پدر و مادرم یه صلوات میفرستین.....امیدوارم همه لحظات زندگیتون پر از شادی باشه 

این سوتی دوستم:میگفت ی بار تو عقد شوهرم اومد خونمون بعد نشسته بودیم صحبت میکردم با خانواده منو شوهرمم اس بازی میکردم شوهرم پیام داد«من قربون اون س.ی.ن.ه.های تپلت برم دوس دارم باشون بازی کنم و میفرسته واسه مادرم خلاصه گفت از خجالت بدون خداحافظی رفت

یه بار با شوهرم رفته بودیم شهرستان .شوهرمو عموم با هم رفته بودن گردو بچینن وقتی برگشتن به شوهرم گفتم مهرداد گردو واسه من نیوردی ؟؟گفت نه برگشتم به عموم گفتم عمووو گردوهاتو بده من بخورم 😝😝😝😝

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
این سوتی دوستم:میگفت ی بار تو عقد شوهرم اومد خونمون بعد نشسته بودیم صحبت میکردم با خانواده منو شوهرم ...

😐😐😐😷😷😷😷😷

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟