2777
2789
من تو اين مواقع ميپرم سر گوشي مامانم و حذفش ميكنم با مامانم از اين حرفا نداريم

تا گوشی مامانم پیام هومد شوهرم زنگید و گفت اشتب فرستاد مامانم خوند و خندید😂

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه ولی شوهرم صبح بلند شده بود میرفت سرکار بهم پیام میداد ک سلام صبح بخیر عزیزم من رفتم بعد اینو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😑

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

چند روز پیش دوستم برام پیام فرستاد من رسیدم خونه تپی مپل... حالا من تپلم. بهش گفتم با من بودی گفت نه با نامزدم بودم اشتباه فرستادم. مرده بودم از خنده اون بنده خدا لاغر و استخونی ه. گفتم حداقل یه چیز بگو بگنجه .

با شوهرم دوست بودیم داشتیم تلفنی حرف میزدیم یهوبابام اومد.منم سریع قطع کردم و اس دادم *بابام اومد* بعد برا بابام فرستادمش😐😐😐

نمیدونید با چ بدبختی ماست مالیش کردم😂😂😂

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

یه بار میخواستم با دختر خاله ام برم بیرون دور دور الکی به شوهرم گفتم باید با مامانم برم خرید😃 

(شوهرم زیاد با دختر خاله ام اوکی نیست😏)

بعد میخواستم  پیام بدم به دختر خاله که اره منم میام بچه ها رو خبر کن بریم دور دور خوش بگذرونیم😀😀😀😀 نگو اشتباهی رفت واسه شوهرم😯😯😯😯

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است! موهای من از عصر همان روز بلند است!
حالا چی بود متنش😁😁

دقیق یادم نمیاد .. ولی یادمه تهش گفتم ب مامانت اینا سلام برسون بگو خیلی دل تنگشونم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

حالا خواهرشوهر من تو ت ل گرام هر چند وقت پیامایی که با دوستاش مثلا میخواد هماهنگ کنه برن سفر یا گردش واسه من میفرسته 😂😂 جالب اینجاست میتونه پاک کنه پیامو ولی میذاره من ببینم بعد میفرسته اشتباه شد تا حالا چند بار این کارو کرده 😂😂یا مثلا از صفحه ی چت عاشقانه با شوهرش شات میگیره میذازه تو گروه خانوادگی بعد میاد میگه کار دخترم بوده😂دختر دو سالش

وای آره..شوهرم 2بار اشتباه فرستاد یه پیامی رو ..هر2 بارشم به 1نفر از دوستاش که مأمور هم هست..نوشته بود بووووووووووووسسسسسسسسس از سرتا پات و بخصوص لبات...😁😌

یکبارشم نوشته بود چی شد که اینجوری عاشقت شدم ؟؟؟میدونستی خیلی دوست دارم و میمیرم برات؟رسیدم خونه اینقدر تو بغلم فشارت میدم که نفست نیاد بالا😂😂😂😂😂

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
تا گوشی مامانم پیام هومد شوهرم زنگید و گفت اشتب فرستاد مامانم خوند و خندید😂

چی فرستاده متن رو بگو لطفا

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...

ماتازه نامزد بودیم منم موذب از یکی طلب داشتم گفتم برام کارت ب کارت کن اونم گفت شماره کارت  بده منم فرستادم اشتباهی برای شوهرم هی میگفتم اشتباه شد مگه باور میکرد میگفت پول لازم داری بگو

گرنباشدچیزکی مردم باز زر مفت میزنن مهم نیس😝😝
من نه ولی شوهرم صبح بلند شده بود میرفت سرکار بهم پیام میداد ک سلام صبح بخیر عزیزم من رفتم بعد اینو ...

وای😂😂😂😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

دوست دارم بوس لب بغل شب بخیر عزیزم.ووووااااای مردم از خجالت😥😩

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓
دقیق یادم نمیاد .. ولی یادمه تهش گفتم ب مامانت اینا سلام برسون بگو خیلی دل تنگشونم😂

چه سیاستی!!!😁😁👏👏

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖