ما چون تو دوران نامزدی ازهم دور بودیم یه بار رفت پیامک شب بخیرو برام بفرسته فرستاد واسه مامانم با تمام محتویات😁ینی من صبحش نمیتونستم با مامانم چشم تو چشم بشم.خودمم یبار برا پدرشوهرم اشتباهی فرستادم ولی حرفایعشقولانه و رکیک نداشت توش😃
تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه همکار داشتم خیلی عوضی بود یه روز حالشو گرفتم بعد اومدم به دوستم که اونم همکارم بود پیام بدم اشتباه فرستادم واسه همون همکارم حالا متن پیام. حال فلانی و رو امروز گرفتم مرتیکه عوضی رو و حسابی ر ی د م بهش. جات خالی. 🙈
بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
منم یه بار شوهرم ماموریت بود یه پیام بلند نوشتم از دلتنگیم و خودمو کلی لوس کرده بود ... فرسنادم بعد دیدم نوشت دلیورد باباجون ! یعنی مردم از خجالت ... گوشیمو خاموش کردم تا شب
☀☀☀
"تو" صبح باش ...!
من تمام شب های تاریخ را
تاب می آورم ...!