2777
2789
دقیق یادم نمیاد .. ولی یادمه تهش گفتم ب مامانت اینا سلام برسون بگو خیلی دل تنگشونم😂

ای جلب

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
من این رو اینجا خوندم یه خانمه تلفن خونه شون زنگ میخوره دخترش کوچولو بوده جواب میده پدرشوهرش بوده فک ...

خدااااای من

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همکار داشتم خیلی عوضی بود یه روز حالشو گرفتم بعد اومدم به دوستم که اونم همکارم بود پیام بدم اشتباه فرستادم واسه همون همکارم حالا متن پیام. حال فلانی و رو امروز گرفتم مرتیکه عوضی رو و حسابی ر ی د م بهش. جات خالی. 🙈

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
واااییییی خدای من چقد وحشتناککککک😱😱😱😂😂😂😂

خیییییلی من کلا چند بار جلو پدر شوهرم ضایع شدم!!یه بارم منو با شورت دیده😢😨😭

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

با زنداداشم رابطه خوبی نداشتیم

یه بار که باشوهرم قهر بودم اشتباهی پیام دادم به زنداداشم  و گفتم من امروز مریض بودم و بهت احتیاج داشتم قرار نبود ایجوری رفتار کنی😀

زنداداشم تا مدتها از این که فهمیده بود  من و شوهرم یک روز قهر بودیم خوشحال بود😀

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است! موهای من از عصر همان روز بلند است!

منم یه بار شوهرم ماموریت بود یه پیام بلند نوشتم از دلتنگیم و خودمو کلی لوس کرده بود ... فرسنادم بعد دیدم نوشت دلیورد باباجون ! یعنی مردم از خجالت ... گوشیمو خاموش کردم تا شب

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
کاملا پدرشوهرت فهمیده چقدر خون ازت رفته😂😂😂

آره انقد ک من وااااضح توضیح دادم.حالا هیچوقت به شوهرم نمیگما اون روز نمیدونم چه مرگم بود😂😂

اشکال نداره پدرشوهر محرمه

آره ولی خیلی خجالت آوره😲😟

خیییییلی من کلا چند بار جلو پدر شوهرم ضایع شدم!!یه بارم منو با شورت دیده😢😨😭

😂

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓
با زنداداشم رابطه خوبی نداشتیم یه بار که باشوهرم قهر بودم اشتباهی پیام دادم به زنداداشم  و گفت ...

😂😂😂😂😂😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
وااای ازین بدترررر مگ داریمممممممم😐😐😐😐

نهههه نداریم و نخواهیم داشت!!