2777
2789
منم مشاور مدرسه دخترونه چند وقت پیش یکی یواشکی به معاون گفته بود کلاس نهمی هامون تو جرعت حقیقت از هم ...

پشمام

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

دغدغه من همینه پسرم بره مدرسه و این داستانا براش پیش بیاد از الان خیلی ناراحتم کاش یاد بگیریم فقط زا ...

جدای از گوشی واقعا خیلی از مادرا خودشون بیتربیت و پلشتن 

دیدم که میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایران:

...

،بله من خودم توی همین مدرسه ها بزرگ شدم ولی مادرم جوری تربیتم کرده بود که تاثیر نگرفتم تازه بین اوناهم تظاهر میکردم منم خیلی بلدم که کم نیارم یا مسخرم نکنن بعد که پیششون نبودم دوباره نقاب رو برمیداشتم😂

نگران نباش اگر خیلی خوب تربیت کنی بچه تاثیر نمیگیره بعد دیر یا زود قراره این چیزارو یاد بگیره ولی مهم اینه رو زبونش و افکارش نیفته

اصلا چرا باید اینا رفع ف یلتر بشن🤨😡

دقت کن به حرفش، از قبل این چرندیات که بچه های کوچیک دیدن فیل تر بود، بعد وقتی کسی فی لتر شکن داشت یعنی اوضاعش خراب بود، حالا که برنامه های پیام رسان با فی ل باز میشه عادی شده ، همزمان اونا هم دسترسیشون به این چیزا زیاد شده

منظورش این بود

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

حالا برعکس همیشه غیر انتفاعی های دخترونه بدترن

دقیقا.من از غیر انتفاعی بردم دولتی.اونجا کلاس چهارم مسائل جنسی میدونستن.کلاس ششم ینفر عکس آلت جنسی مدرانه رو تخته کشیده بود.بردمش دولتی بی ادب زیاد داره ولی در حد فحش😐.جنسی چیزی نمیگن یا نمیدونن

مردم خوششون میومد از رفع فیل تر 😏😏😏

چه ربطی داشت

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

وای من چن خط اولو خوندم فک کردم دبیرستان هست ولی فکر نکنم دبیرستان پسرونه ام به این فاجعه ای باشه اخ ...

بله میشه سن بلوغ اومده پایین برهمین چیزا حالا چرااا؟چون میان برا اسایش خودشون ی گوشی با تمام امکانات میدن دست بچه ک کاری بکارشون نداشته باشه حتی حواسشون نیس بچه چیکار باگوشی انجام میده چک نمیکنن اعتقاد خیلی زیادی ب حریم شخصی دارن.معلومه ک ی بچه چیا میبینه و بدنبالش سرچ های متنوع..کاش والدین یادبگیرن حدااقل گوشی زیر 16سال دست بچه هاشون ندن نهایت از گوشی والدین استفاده بشه ک کمتر اسیب ببینن

این چیزا که تو مدرسه ها عادی هست اما بچه هم اگه زیادی چشم گوش بسته باشه بیشتر ممکنه آسیب ببینه مثل ا ...

تو که پسری دیگه چرا

پسرا چشم و گوششون باز بشه به خودشونم رحم نمیکنند

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

دقیقا.من از غیر انتفاعی بردم دولتی.اونجا کلاس چهارم مسائل جنسی میدونستن.کلاس ششم ینفر عکس آلت جنسی م ...

آره همینه 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ایران:...،بله من خودم توی همین مدرسه ها بزرگ شدم ولی مادرم جوری تربیتم کرده بود که تاثیر نگرفتم تازه ...

شما اقایی درسته؟ 

ببین من نگران اتفاقات بدترم راستش..

انقدررررررر ذهنم بهم ریخته که بهش گفتم پسرم بعضی بچه ها خیلی شیطان صفت و بد ذاتن باهاشون تنها نباش مخصوصا توی توالت و هرکی باهات حرکت زشت کرد فقط بزنش من و بابا میایم پشتت در میایم