2777
2789
عنوان

حقوق کارکنان مپنا

61068 بازدید | 98 پست

سلام دوستان، این اولین تاپیک منه امیدوارم جوابمو بدین چون واقعا لازم و ضروریه.

دوستان سوال من اینه حقوق کارکنان مپنا و مزایای اونو میدونید؟! همسر یا کسی از اقوامتون اونجا شاغل هست مه از حقوق یا مزایاشون اطلاع داشته باشید، بتونید کمکم کنید؟! 

کدوم شرکت مپنا مپنا ریلی نیروگاهی کدوم شرکتش

مامان ریحانا جان نمی‌دونیم هنوز چون فردا مصاحبه داره، ولی از اونجایی که رشته همسرم شیمی و پتروشیمیه، فکر میکنم نیروگاهی باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان ریحانا جان نمی‌دونیم هنوز چون فردا مصاحبه داره، ولی از اونجایی که رشته همسرم شیمی و پتروشیمیه، ...

به نسبت خوبه

همسر من تو راه آهن و البته خود مپنا نیست متاسفانه، یه پیمانکار که برای اونا کار میکنن.

رقم حقوقشون خوبه، به همسر من یه ماه در میون کارانه هم میدن که حدود ۵ تومن.

بهمون شوینده و کارت خرید و آجیل و ... هم میدن‌

هزینه سفر و ورزش و غذا میدن بهمون.

در کل همسر من با اینکه خود مپنا نیست، بازم خدارو شکر خوبه.

رنج حقوق همکارای مپنا حدود ۵۰ درصد حتی بیشتر و بهتر.

ان شالله خیر باشه.

مثلا الان برای خود مپنا که واکسن زدن، برای خانواده ها هم واکسن وارد کردن و زدن‌.

کار دفتری و پشت میزی هم هستش. خیلیم عالی. در کل رنج حقوقشون خوبه. و کلی مزایا داره. ان شالله خیر ...

ممنونم، امیدوارم برای شما و خانواده محترمتون هم سلامتی و شادی و برکت باشه عزیزم.

همسر منم مهندس مکانیکه خیلی دوس داره بره اونجا ولی پارتی میخواد

دقیقا

الان شوهرم هر شب میاد غر غر که مثلا طرف پسر خاله فلانی، داماد فلانی.

بهش میگم کجا پارتی بازی نیست.

الان همسرتون کجا مشغوله؟