🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
خب اره اما چ فایده کاش نمیداد بهش گفتم تودوران اشنایی هرگونه تماسی حتی دست دادن ممنوعه برام و گفتم ت ...
چرا فکر میکردی دوستت نداره؟
🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫 اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب اره اما چ فایده کاش نمیداد بهش گفتم تودوران اشنایی هرگونه تماسی حتی دست دادن ممنوعه برام و گفتم ت ...
چه مدت میگذره
حالا شاید داد
[QUOTE=369245166]چرا فکر میکردی اگه میداشت ک بخاطر دست دادن و لمس کردن ازم نمیگذشت
نه میگم چرا فکر میکردی احتمال پیشنهاد دادن ابن آدم صفره مثلا قبلش محلت نمیداد؟؟؟؟
از صبح ب هرحال نباید تردزد میکرد بخاطر هوس بعتر ک نده چون در هر حال کنسله ب هم نمیخوریم
بابا میده🤣
اصصصصصصصلا فکرشو نمیکردم بهم فکر کنه چه برسه خواستگاری کنه
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
خب اونا از خودم بالاتر میدادم و فک میکردم تورابطس یا متاهله وگرنه تادیدمش محلم میداد
اهان
بلههمسرماون بچه سعادت آباد بود و من بچه پایین شهر تهراناصصصصصصصلا فکرشو نمیکردم بهم فکر کنه چه برسه ...
اهان خودتون فکر نمیکردبن وگرنه اون محل میزاشته