2777
2789
عنوان

خانوما تو رو خدا بیاید نگرانم...

162 بازدید | 11 پست

سلام دو ماه پیش کیست تخمدان داشتم امروز رفتم سونوگرافی کیست ندارم همه چی طبیعیه اما نوشته هیچ فولیکول غالبی در تخمدان ها دیده نشد ...این یعنی چی؟ماه پیش دو تا فولیکول ۱۸و۱۹داشتم الان ندارم..خیلی نگرانم یعنی من تخمک گذاری ندارم؟؟

خدایا میدانم که میبینی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این ماه ک ندارم نمیتونم باردار شم؟

اصن ب این نیس ک بگی دارم و ندارم . شما فولیکول داری ولی هنوز بالغ نشده . بسته به سیکل پریودیت اندازه اش فرق میکنه .‌منم روز ۱۴ پریودی فولیکولم ۱۱ بود ولی دکتر گفت چون سیکلت ۳۰ روزه اس خوبه . گفت شاید مثلا شما روز ۲۰ فولیکول ازاد کنی که تا اون موقه بالغ شده . نگران نباش اصن بالغ میشه 

اصن ب این نیس ک بگی دارم و ندارم . شما فولیکول داری ولی هنوز بالغ نشده . بسته به سیکل پریودیت اندازه ...

من روز ۸ پریودمه بنظرتون طبیعیه؟

واه . کی گفته روز ۸ بری سونو . اون سونو اصن قبول نیس . معمولا سونو روز ۱۴ میدن .  روز ۸ معلومه ...

عزیزم اخه من فقط واسه کیستم رفته بودم چون قرص میخوردم دکترم گفت قرص تموم شد برو سونو 

سلام خانم ها من یکماه ودوهفته هست عادت ماهانه نشدم امپول هم زدم۴تا تودوروزولی هنوز عادت نشدم یک هفته هست تست میزنم منفیه ینی احتمال بارداری هست؟اخه سونوداده بودم قبلا هم تنبلی تخمدان دارم هم یکی تخمدان ها التهاب داره