2777
2789

شوهرم یه زنعمو داره خیلی خوشگل و بی حجابه چون شوهر شل و ولی داره بعضی مواقع ک کار داشت قبلا زنگ میزد شوهر من. منم چون مخالف نبودم یه جورایی رحمم میومد میگفتم حیف زنعموش برای عموش .ولی دوس داشتم وقتی کاری براش انجام مبده بهم بگه ولی بعد فهمیدم خیلی کارایی ک کرده رو مخفی کرده مثلا اگه واسه قبض ابشون مشکل پیش اومده این رفته بود دنبال کاراش یا خیلی چیزای دیگه...خلاصه یه دعوای بدی کردیم گفتم دیگه حق نداره زنگت بزنه توهم حق نداری جوابشو بدی کلی به غلط کردن افتاده بود که باشه ببخشید دیگه نمیکنم من منظوری نداشتم و....

دیشب دیدم شوهرم پیامش داده( اسم زنعموشوگفته بود)اون جواب داده بود(جان) شوهرم گفته بود(تو خیلی برام ارزشت بالاس مثل یک رفیقی برام) زنعموش نوشته بود (نظر لطفته ممنونم واقعا) شوهرم نوشته بود (قربونت نه تو خیلی با ارزشی برام واقعا کار داشتی زنگم بزن) خلاصه رفتم رو تماساش دیدم چند روزی یبار بهم زنگ میزدن منم اول به خوبی پرسیدم چرا اینجوری پیام دادی مگه باهاش صمیمی که اینجوری گفتی مگه در ارتباطی گف نه بخدا منظوری نداشتم خلاصهشروع کردم به دعوا خیلی از دیشب گریه کردم حس تو خالی بودن بهم دست داده حرفایی که به من میگه همیشه تو رفیقمی تو با ارزشی برام خیلی راحت به زنعموش گفته میدونه من بدم میاد از عموشو زنش باز با زنش در ارتباط بود (یه چیز دیگه زنعموش بهش میاد خراب باشه ولی اصلا اونجوری نیس شوهرمم دنبال زنا نیس ولی واقعا حالم بد شد اینارو دیدم که زده زیر قولی ک داده)😭😭فقط بگین چجوری دلمو صاف کنم و باهاش چ برخوردی کنم لطفا منتم نکنین ک تو حساسی چون هرکی دس بذاره رو نقطه  ضعفتون شماهم حالتون بد میشه😔😭

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سر شوهر گشنت مرتیکه چشم چرون 

من که جات بودم گوشی میکردم تو حلق شوهرت 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

حق داری ..حست بهت درست گفته ..خدا هدایتش کنه ..نمیدونم چرا ما زنها زیاد به این شوهرامون اهمیت میدیم کاش بیخیال بودیم هرغلطی میخواستن میکردن ..همش گریه میکنیم 😭

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چی بگم شوهرت رو مخ رفتهکارشم درست نیست،انگار تنش میخاره

🥺😔خیلی دیشب گریه کرد میگف من تورو با دنیا عوض نمیکنم وولی اخه چرا باید همچین چیزایی رو بگه بهش

حق داری ..حست بهت درست گفته ..خدا هدایتش کنه ..نمیدونم چرا ما زنها زیاد به این شوهرامون اهمیت میدیم ...

بخدا پیر شدم تو این سه سال ک ازدواج کردم بسکه گریه میکنم سر چیزای خودو بیخود

🥺😔خیلی دیشب گریه کرد میگف من تورو با دنیا عوض نمیکنم وولی اخه چرا باید همچین چیزایی رو بگه بهش

همشون تا دستشون رو میشه همین جمله را میگن 

شما خودت به شوهر خالت بگی مثل رفیقی و با اسم کوچک صداش بزنی و بگی کارهات بهم بگو عکس العمل شوهرت چیه هفت طلاقت نمیکنه؟

تو کل دنیا آبروت نمیبره؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

واقعا دلیلی نداره با زن عموش ارتباط این مدلی داشته باشهاگه عموش بفهمه بهم پیام میدن ، ناراحت نمیشه؟

نمیدونم اصلا خصوصیاتشونو نمیشناسم