2777
2789

من تا حالا وارد رابطه نشدم ، راستش اطرافیانم رو که میبینم حس میکنم غیرطبیعی هستم 

الان یه اقاپسری بهم پیشنهاد آشنایی داده ولی نمیدونم چکار کنم 

از طرفی فکر میکنم که این رابطه قرار نیس به هیچ جا برسه چون سنم کمه 

از طرف دیگه نگرانم که نکنه تا اخر تنها بمونم و به هیچ کس حتی فرصت آشنایی ندم 

نمیدونم تصمیم درست چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو‌حان عزیزت دوست نشو‌ به هدفات برس

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

تو این سن روی خودت سرمایه گذاری کن حالا هنری دوست داری برو یا از طریق درس خوندن 

این روابط جز اعصاب خوردی چیزی ندارن اگر بخوای دنبال رابطه بری بزار چند سال بگذره 

هر کاری که همه انجام میدن لزوما درست نیست

اخه چه ربطی داشت ک نری تو رابطه و تا اخر عمر تنها بمونی همچین میگی الان سی سال رو رد کردی

به خاطر سنم نیس

به خاطر اینه که فکر میکنم نکنه به خاطر کمال گرایی تا اخر به هیچ کس شانس ندم 

ب نظرم تا مجردی انقدر اشتباهات ریز و درشت داشته باش و اطرافیانتو خوب بشناس ک ازدواج گردی بخاطر ی جواب سر بالا شوهر تو خودت نری دیدم میگما مثلا یکی ک قبلش هیچ شناختی از مردی نداش ازدواج کرد کل دنیاش شد اون طرف همه بدیهاشو عشق دید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

منم هم سن توام 

تا 10 سال دیگه به این چیا فکرم نمیکنم

این همه وقت تا اخر عمرم چرا باید از اون اولش پا یکیو ب زندگیم وا کنم

تا الان سرم تو مدرسه و درس بوده پس خودم چی؟ میخوام دهه بیست سالگیم صرف خودم شه، مهارت جدید کارای جدید توی اجتماع بودن جاهای جدید دیدن، حالا بیام یکیو از همون اول بچسبونم ور دلم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

وای دخترای الان چرا همش دوست دارن وارد رابطه بشن 

به وقتش ازدواج هم میکنی انقدر عجله نکن به فکر پیشرفتت باش 

حرفه ای چیزی یاد بگیر الان فقط وقت اینه که کلاسهای آموزشی بری 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

من ۲۳ هستم و هنوز فکر میکنم وقت هست 😅😁

بنظرم درسته سن مهمه و خواسته های فرد ۱۸ ساله با ۲۵ ساله خیلی متفاوته

اما در کل وقتی خوبه ادم وارد رابطه بشه که خودشو بشناسه و بدونه چی چیزهایی از پارتنرش میخواد

البته اگر هنوز دانشگاه نرفتی به نظر من فرصت بده بعد دانشگاه رفتن

واقعا دیدگاه دبیرستانی بودن و دانشجو بودن یکی نیست و خیلی خیلی متفاوته

اگرم قصد ازدواج فعلا نداری ، چه عجله ای هست دختر جان

بذار ببینی خودت با زندگی چند چندی ، بعد کیس خوب که اومد اگر دوست داشتی وارد رابطه شو

فقط حواست باشه ادم واسه اولین رابطه اش خیلی هیجان داره و ممکنه خیلی دل ببنده و یا اینکه بخاطر شور و هیجان خیلی از خط قرمز هاشو زیر پا بداره 

حواست باشه در هر صورت خط قرمز هاتو رعایت کنی و همیشه منطقت را بر احسایت برتری بدی تا اذیت نشی ❤️