2821
2789
عنوان

قربونت برم من

431 بازدید | 53 پست

دوست داشتنت نمیدونم چرا تموم نمیشه طوریی ب دلم نشستی ک انگار نمیخوای بلند شی بری

همش فکر میکنم من و تو برای هم درست شدیم اما هم من هم خودت میدونی ک برای هم نیستیم 

هنوز حکمت این عشق رو نفهمیدم 

خودتم میدونی ک هوس نیس و فقط یه دوست داشتن شیرینه

یه عشقه 

حرفایی ک نتونستم به امیرم بگم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قسمت هم نبودید از گذشته داری میگی ینی الان یکی از شمادوتا متاهلین؟؟؟؟

اره از گذشته س

هر دو ولی اون هنوز متاهل نشده نامزد داره ک میخواد بهم بزنه نامزدیشو اینطور ک من شنیدم

اره از گذشته سهر دو ولی اون هنوز متاهل نشده نامزد داره ک میخواد بهم بزنه نامزدیشو اینطور ک من شنیدم

هیییییی خدا چی بگم آخه خیلی سخته ولی خب توام سعیتو کن فراموشش کنی اینطور پیش بری روزا برات سخت میگذره پیرمیشی خب دختر

اره از گذشته سهر دو ولی اون هنوز متاهل نشده نامزد داره ک میخواد بهم بزنه نامزدیشو اینطور ک من شنیدم

چه شرایط سختی داری 

هرچند شرایط منم یه جورایی مثل خودته 

خانوادم مخالفن که با پسره ارتباط داشته باشم اما مخفیانه باهمیم نمیتونم بیخیالش بشم 

هیییییی خدا چی بگم آخه خیلی سخته ولی خب توام سعیتو کن فراموشش کنی اینطور پیش بری روزا برات سخت میگذر ...

پیر شدم همه موهام سفید شده از دستش

موقعی باهم اشنا شدیم ک اون اصلا شرایط ازدواج نداشت منم از لحش ازدواج کردم و فکر کردم تموم میشه برام اما نشد 

انگار یه جوریه خیلی خیلی احساساتشو پنهان میکرد من اصلا نفهمیدم چه حسی بهم داره اما چیکار کنم یادم نمیره تازگیا هم ک چند بار دیدمش بدتر شدم

2823
2791
2779
2792