2821
2789
عنوان

قربونت برم من

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 53 پست
چه شرایط سختی داری هرچند شرایط منم یه جورایی مثل خودته خانوادم مخالفن که با پسره ارتباط داشته باشم ا ...

اره خیلی سخته وقتی پیشش بودم اصلا نمیدونستم چطور زمان میگذره حس من بیشتر بود اون خیلی خیلی پنهان میکرد احساستشو فقط موفقیت تو مسائل کاری و مالی براش مهم بود

حالا باز خوب تو شانس بهش رسیدن داری 

امیدوارم اگه پسر خوبیه و لیاقت تو رو داره خدا براتون معجزه کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خیلی سخته وقتی پیشش بودم اصلا نمیدونستم چطور زمان میگذره حس من بیشتر بود اون خیلی خیلی پنهان میک ...

دقیقا اینم مسائل کاریش خیلی براش مهمه 

مرسی عزیزم 🥺 انشالله تو هم خوشبخت شی

پیر شدم همه موهام سفید شده از دستشموقعی باهم اشنا شدیم ک اون اصلا شرایط ازدواج نداشت منم از لحش ازدو ...

به این فک کن اصن شایداون پی خوشیای خودشه وهیچ حسی به شما نداره عزیزم دنیای ما زنا با مردا خیلی متفاوته ما زنا خیلی احساساتی رفتار میکنیم حس میکنیم طرف مقابلمون دیوانه وار عاشقمونه ینی حسی که ما نسبت بهش داریم اونم داره ولی اینطور نیس مردا خییییییییییلی خونسرد تر از چیزین که ما فکرمیکنیم پس عزیزم زندگیتو کن سعی کن فراموشش کنی مخصوصا اینکه میگی هیچ وقت متوجه حسش نسبت به خودت نشدی این ینی که بی احساس بوده بیخیالش شو هیچ کسی ارزش اینو نداره که بخوای کل روز وشبت بپاش بزاری سعی کن همه این عشقارو به همسرت بدی نه این عشق خیالی مگه چقد دیگه از عمرمون مونده که بخواییم فدای یکی دیگه بشیم

اخی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

پیر شدم همه موهام سفید شده از دستشموقعی باهم اشنا شدیم ک اون اصلا شرایط ازدواج نداشت منم از لحش ازدو ...

دلم میخواد خفت کنم☺️😑 آخه واقعا وقتی به طرف حس نداشتی چرا ازدواج کردی اونم فقط بخاطر لجبازی 

بچه ای مگه ؟ حداقل میزاشتی یارو رو فراموش میکردی بعد

به این فک کن اصن شایداون پی خوشیای خودشه وهیچ حسی به شما نداره عزیزم دنیای ما زنا با مردا خیلی متفاو ...

چقد حرفات حق بود و تلخ اما ممنون ک وقت گذاشتی 

باورت شاید نشه اما همین حس دوست داشتنش برام لذت بخشه 

🥺

چه حیف قسمت هم نبودیم بیشتر میتونستم برینم بعش 🥺

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دلم میخواد خفت کنم☺️😑 آخه واقعا وقتی به طرف حس نداشتی چرا ازدواج کردی اونم فقط بخاطر لجبازی بچه ای ...

😗😝نمیدونم من اونموقع کله م باد داشت الان فهمیدم واقعا اینو میخواستم 

سر لج با یکی ،یه زندگی بدون عشق به همسرتون تحمیل کردید ؟؟؟ 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

😗😝نمیدونم من اونموقع کله م باد داشت الان فهمیدم واقعا اینو میخواستم

چقدر ترسناکید 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز