2821
2789
عنوان

قربونت برم من

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا نتونستی به خودش بگی؟دو روزه دنیاست به خودش بگو بره رو ابرابه ما میگی که چی بشه

ب خودش چی بگم ک چی بشه وقتی هیچ اینده ای باهاش ندارم

خیلی خودشو میزنه ب اون راه از اولین روزی ک باهاش بودم همیشه حس واقعیشو نمیگفت یا سربسته میگفت نمیدونم چرا 

همش دنبال کارو درسش بود و دوست نداشت زیاد ب کسی وابسته بشه کلا ادمی بود نمیشد روش حساب باز کرد خیلی راحت میتونست بگذره از همه چیز

حسی ب کسی نداشت زیاد حتی خانوادشم 

اصلا وابسته هیچکس نبود منم اوایل اصلا بهش رو نمیدام طکری رفتار میکردم ک انگار یه دوست معمولیه برام بخاطر رفتارای خودش بود البته ک خودش همش میزد ب اون راه 

فقط یه بار بهم گفت من هنوز شرایط ازدواج ندارم اینو بهت بگما منم هیچ وقت فکر نمیکردم از دستش بدم 

اصلا این سخته برام ک دارم پیر میشم و تو بهترین سالهای عمرم نداشتمش این چیزا خیلی اذیتم میکنه 

خیلی دلم پر بود ببخشید زیاد حرف زدم

ب خودش چی بگم ک چی بشه وقتی هیچ اینده ای باهاش ندارمخیلی خودشو میزنه ب اون راه از اولین روزی ک باهاش ...

خواهش.متاسفم.هممون این دوران و روزها رو تجربه کردیم.غصه خوردن واسه کسی که اهمیتی براش نداریم و ارزشی واسه ما و حالمون قائل نمیشه بدترین کاره.میدونم خیلی سخته ولی باید قوی باشی چون دنیا طبق میل ما پیش نمیره.دست از لجبازی بردار و دنبال بهترین اتفاق های خودت باش

پسر خوبیم

خواهش.متاسفم.هممون این دوران و روزها رو تجربه کردیم.غصه خوردن واسه کسی که اهمیتی براش نداریم و ارزشی ...

اره هستم اما یه مشکلی هس ک متاسفانه این پسر بعضی وقتا منو میبینو و ابراز احساست نیکنه با گوشی همش ازم درخواست دیدار میکنه میدونم ک قصدش چیه 

اما دلمم نمیاد جوابشو ندم هر وقت میخوام فراموشش کنم یه جوری ازش باخبر میشم یه بار بهم گفت ارزو داشتم تو مادر بچهام بشی بعضی وقتا یه چیزایی میگفت ک با رفتارش اصلا همخوانی نداشت خیلی هم رو غیرت و مالکیت داشت و بارها تو رفتارش میدیم حالا میدونم دوست داشتنش گناهه اما فکر کردن بهش و دوس دارم و خیلی ناراحت میشم با یکی دیگه باشه ک هس

یه پسر اگه واقعا دختری رو بخواد هیچی جلودارش نیست.خودتو گول نزن.

میدونم همه اینا رو 

اما اگه عاشق شدن اینطوری بود ک بدونی اگه طرفت عاشقت نیس دیگه عاشقش نباشی ک الان هیجکس دلشکسته نبود

میدونی حس من ب این آدم چی بود اینکه تا اخر عمرمون باهم دوست بودیم و هیچکس تو زندگیمون نبود حتی ازدواجم ازش نمیخواستم فقط باشه باورت میشه بهش فکر ک میکنم دلم یه جوری میشع انگار ک اسمون باز شده این افتاده پایین تو بغل من 

یه جور خاصی برام عزیزه ااما دیر فهمیدم 

هر کاری هم میکنم یادم نمیره اصلا میدونم گناههه ب این ادم فکر کردن اما مگه میفهمه این دل بیشعور باور کن ۸ سال گذشته کهنه نشده هیچ همش تازه میشه داغ عشقش😔🥺💔💔

چقدر منیمثل حسی که به بچت داری و نگرانشی همشدرکت میکنم کامل

ممنون از وقتی ک گذاشتی کاشکی یکم دوسم داشت مطمنم الانم خیلی خوشبخت بودم ولی اونم دست خودش نبوده ک دلآدم باید گیر کنه شاید من سلیقه ش نبودم زوری ک نیس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز