2821
2789
عنوان

قربونت برم من

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 53 پست
سر لج با یکی ،یه زندگی بدون عشق به همسرتون تحمیل کردید ؟؟؟

اره اما همشم لج ک نبود شرایط بدی ک تو خانواده داشتمم بی تاثیر نبود یعنی اگه اگیه مشکلی ک تو خانوادم داشتم وجود نداشت شاید ازدواج نمیکردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی اما دست خودم نیس و دلم هم بغض میکنه فکر اینکه اون زن بگیره و پدر بشه خیلی ناراحتم میکنه

درکت نمیکنم واقعا شاید یکی مثه شما خیلی خوب متوجه حرفاتون بشه انشاا..خداکمکتون کنه هرچه زودتر ازدلت بیاد بیرون دلتو گرم زندگیه فعلیت کنی نه چیزی که تو ذهنته

اره اما همشم لج ک نبود شرایط بدی ک تو خانواده داشتمم بی تاثیر نبود یعنی اگه اگیه مشکلی ک تو خانوادم ...

گناه شوهرتون چیه؟؟؟ 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

من به عشقم رسیدم چرا بهت میگم اون نسبت بهت حسی نداشته چون همسرمو دیدم که چقد تلاش کرد برای به هم رسی ...

عشقتون پایدار باشه

منم درحقش زیاد خوبی نکردم اصلا توقعی نداشتم ک دوسم داشته باشه یا بخواد برام تلاش کنخ چون خودمم مقصر بودم

اصلا کاری ب این ندارم اون منو خواسته یا نه 

در هر صورت برای من یه عشقه 

ک دوس ندارم نباشه تو این دنیا 

شاید بخاطر اینه نماز خون بود و با خدا ک اینقد ب دلم نشسته نمیدونم 

اقای سرسخت کجام ترسناکه

یه لحظه فکر کردم با کسی ازدواج کنم که به پسری دیگه بگه قربونت برم ،بعد از ازدواجمون ، فکر کنم ترسناکترین چیزه 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

یه لحظه فکر کردم با کسی ازدواج کنم که به پسری دیگه بگه قربونت برم ،بعد از ازدواجمون ، فکر کنم ترسناک ...

مگه دست خود آدمه ک ...

اره خیلی خیلی حس بدیه میدونم اما چکار کنم مگه دست خودمه اگه ب من باشه ک دوس ندارم حتی یه لحظه اتفاقی ببینمش 

در ضمن شما پسرا کلا جنستون شیشه خورده زیاد داره 

مگه دست خود آدمه ک ...اره خیلی خیلی حس بدیه میدونم اما چکار کنم مگه دست خودمه اگه ب من باشه ک دوس ند ...

خدا کمک همه مون کنه انشالله ، روز خوش 

خدا کمک همه مون کنه انشالله ، روز خوش

بله فقط خداست ک میتونه قضاوت کنه 

شما هم اگه میخوای اگه روزی ازدواج کردی زنت ب کسی نگه قربونت برم 

پس سعی کن دل هیچ دختری رو نشکونی ک مطمن باش همون زنت دلتو میشکونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز