2777
2789
عنوان

آخه چرااا من باید اینو بخورم که الان ذهنم انقدر درگیر باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 73 پست
من خودم تو دوران شیر دهی چاق شدم ... اشتهام از بعد بارداری زیاد شد.... مراقب باش مثل من میشیا

😓😓😓😓

سر اون یکی دخملم خیلی لاغر شدم

ولی این یکی داره داغونم میکنه

اراده پوچ هیچ 

همش دلم ضعف میره 

میخوام یه چیزی بخورم😓😓

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خانما من از شیرینی برم میاد اصلا باورتون نمیشه حرفشم میزنن من حالم بد میشه ولی انقدر دوست دارم برای یکبار هم که شده با لذت شیرینی یا کاکائو شیرین بخورم و کلی عشق کنم اصلا نمیتونم حتی تصور همینم حالمو بر میکنه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
😓😓😓😓 سر اون یکی دخملم خیلی لاغر شدم ولی این یکی داره داغونم میکنه اراده پوچ هیچ  همش دل ...

از شیردهی هست منم بعضی وقتا به شدت ضعف میکنم زود میرم سراغ کیک وشیر و ابمیوه

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...
من بعد زایمانم چن روز رژیم گرفتم تازه فهمیدم کمر شکن ترین کار تو دنیا رژیمه  من تو روزای معمول ...

واااای منم خدا نکنه بدنم بفهمه میخوام رژیم بگیرم

همه چیز میشه شکل خوراکی 😕😕😕

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
عزیزم استرس ما هیچ وقت کاهش پیدا نمیکنه یه چن روز خوبیم از زلزله خبری نیست بعد دوباره زلزله میاد سرا ...

عزیزم اخرالزمانه فقط دعاکنیم ظهور بشه

استرست بیفایدس هرچندمیدونم سخته ولی تنفس عمیق راه خوبیه

واااای منم خدا نکنه بدنم بفهمه میخوام رژیم بگیرم همه چیز میشه شکل خوراکی 😕😕😕

اصن رژیم گرفتنی همه چی برعکس میشه بخدا من دو سه هفته خودمو گشتم فقط ۲۰۰گرم کم کردم 

بعد ک ول کردم تو ۳ماه ۴کیلو کم کردمد

اصن رژیم گرفتنی همه چی برعکس میشه بخدا من دو سه هفته خودمو گشتم فقط ۲۰۰گرم کم کردم  بعد ک ول ک ...

همین دیگه من یک ماه رژیم بودم چقدر سختی کشیدم تازه ۲ کیلو کم کزدم که اونم تو این چند روز برگشت

از شیردهی هست منم بعضی وقتا به شدت ضعف میکنم زود میرم سراغ کیک وشیر و ابمیوه

وقتی ضعف پیکنید یه لیوان شیر با دوتا خرما بخورین عالیه هم انرژی میگیرین هم صعفتونو از بین میبره

اگه جو دوسر پرک پیدا کردین صبح نصف فنجان باشیر بجوشونید یه خرده زعفرون با پودر کاکایو توش بریزین بجای صبحانه بخورین هم مقویه هم کلی وبتامین داره تا ظهر سیر نگهتون میداره 

بعداز ظهر هم اگه گشنه شدین میتونید سیب زرد یا سبز با دارچین و یه قاشق کره بادام زمینی بخورین اینم سیرتون میکنه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
تازه دیشب به شوهرم میگم کباب بخوریم اگه مردیم تو دلم نباشه ... همش مسخره ام میکنن با داداشم صدای وحش ...

پرخوری عصبیه ببین هرچی دوست داری بخور ولی اروم اروم بجو یعنی تا جایی که میتونی اروم بجو و اگه بتونی همزمان چشماتو ببند و از هر لقمت لذت ببر  اگه اینکارو بکنی زودتر از موقعی که همیشه فکر میکنی سیر میشی ی بار امتحانش کن خودت متوجه میشی

هر چه دلم خواست نه آن میشود ، آنچه خدا خواست همان میشود