2777
2789

یعنی چی؟

شخصی از اقوام مون که جوان بود و خیلی زیاد با من رفیق بود 

دوسال یه فوت کرده

دیشب توی خواب بهش گفت برات قرآن بخونم؟

گفت نه

من به خونه احتیاج دارم خونه ندارم

بهش آدرس قبرس را میدادم میگفتم داری ...

اما می‌گفت نه

منظورش چیه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگ وحشی من وقتی فوت کرد یه روز بعد سالها اومد به خوابم و گفت همه اینجا جا و مکان دارن ولی به من ندادن اون خیلی عوضی بود و هیچ وقت حلالش نمیکنیم برای آزارهاش  شاید دوستت به کسی مدیونه

کارش اونجا گیره

تا میتونی براش خیرات بده

به خانواده‌اش هم بگو این خواب رو دیدی شاید حقی گردنش بوده سر خونه‌ای چیزی

خانواده‌اش بهتر می‌دونن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

براش خیرات زیاد بدید . متاسفانه این روزا دیگه زیاد کسی حواسش به اموات و خیرات و اینا نیست .چون اکثرا حتی اگر خودشون هم معتقد به دین بودن ولی خانواده و بچه هاشون و بازماندگانشون نیستن .  توی گوگل هم زده بود نیاز به دعا و خیرات داره .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

حتما میخواد براش خیرات کنین

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
چندسالش بود فوت کرد؟ مرد یا زن بود؟ مجرد بود یامتآهل؟ خانوادش،کجاست و چه می کنند؟

۳۱ سالش بود دختر مجرد بود و متاسفانه اعتقاد به عقاید مذهبی نداشت ولی بسیار آدم خوبی بود خانواده‌اش هم معمولی مشغول زندگیشون 

شاید قبرش یا اون زمینی که دفنش کردن غصبیهیه بنده خدایی وقتی فوت شد کفنشو یکی دیگه داده بود به خواب ی ...

دختر جوانه مجرد بود واقعاً این سئله براش صدق نمی‌کنه که بگیم کفنش غصبی بود چون همه خرج و مخارج دفن و کفن و غیره با حقوقش انجام شد

۳۱ سالش بود دختر مجرد بود و متاسفانه اعتقاد به عقاید مذهبی نداشت ولی بسیار آدم خوبی بود خانواده‌اش ه ...

اینکه خانه نداشته ، وبهت گفته

یه هشدار است به خود شما که خواب دیدید

خواسته بگه مثل من نباش

من اینجا خانه ای ندارم 

حالا نمیدونم درچه حدی عقاید واعتقادات  نداشته، 

ولی داره به شما میگه

مثل من نباش ، من اشتباه کردم، من اینجا خانه ای ندارم

وبراش خیرات بدهید

و سعی کنید اصلا بهش فکر نکنید به خوبی هاش، یا بدی هاش، کلن ازفکرش بیایید بیرون، رهاش کنید ، دربند ،افکار، شما نباشد