2777
2789
عنوان

آخه چرااا من باید اینو بخورم که الان ذهنم انقدر درگیر باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 73 پست
وقتی ضعف پیکنید یه لیوان شیر با دوتا خرما بخورین عالیه هم انرژی میگیرین هم صعفتونو از بین میبره اگه ...

خوشمزه اس؟؟😒😒😆😉😂😂😂

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
خوشمزه اس؟؟😒😒😆😉😂😂😂

اره تقریبا مزه اش مثله فرینی میمونه 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرخوری عصبیه ببین هرچی دوست داری بخور ولی اروم اروم بجو یعنی تا جایی که میتونی اروم بجو و اگه بتونی ...

من کلا آروم غذا میخوردم اما از بس شوهرم سریع غذا میخورد و کنار میرفت الان به سفره مثل مسابقه نگاه میکنم ... دوست ندارم تنها غذا بخورم .... ولی آره قبول دارم باید آروم غذا خورد الان ظهرا با پسرم نهارمون نیم ساعت طول میکشه تا بخوریم ... بازی بازی میخورم... اما بازم چاااقم

اره تقریبا مزه اش مثله فرینی میمونه 

ولی هم رژیمیه هم کلی ویتامین داره

جو دو سر پرک تمام ویتامین گروه ب رو داره به این میگن اوت میل خیلی مقویه من زمانیکه رژیم داشتم اینو صبحانه میخوردم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
من کلا آروم غذا میخوردم اما از بس شوهرم سریع غذا میخورد و کنار میرفت الان به سفره مثل مسابقه نگاه می ...

از نظر فیزیکی مشکلی نداری مثلا کم کاری تیروید کمبود ویتامین  دی از این چیزا؟ 

هر چه دلم خواست نه آن میشود ، آنچه خدا خواست همان میشود

حالا چرا قبلش عکس گرفتی ازش ؟ که بشه آینه دق برات ؟! 😆

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
من کلا آروم غذا میخوردم اما از بس شوهرم سریع غذا میخورد و کنار میرفت الان به سفره مثل مسابقه نگاه می ...

ورزش کن توخونه روزی یک ساعت راه برو توی خونه حتی اگه بیرون حال نداری بری نیم ساعت برقص نیم ساعت راه برو