2777
2789
عنوان

آخه چرااا من باید اینو بخورم که الان ذهنم انقدر درگیر باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 73 پست
من جدیدا کوکی ویار میکنم  دوتاشو باز میکنم خیلی خوشگل ی لایه سنگین کره بادوم زمینی رو یکیشم کر ...

الان که استارتر بدتر میل به خوردن چیزای بد پیداکرد

بابااینجا همه شکمو ان حرف رژیم نزنید که اغفال میشین😅

عزیزم دمنوش به و دارچین درست کن بخور فوق العاده ارامش بخشه و البته دارچینشم چربی سوزه عالیه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام آوردن ... بابام برام خریده میدونه من عاشق کاکائو هستم

مگه بابات نمیدونه در حال رژیمی

استاتر بیا آبادان ته لنجی فقط کاکائو خارجی خیلی خوشمزه اس وگرون 

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...
منم امروز ناهار رژیممو شکستم یه دل سیرخوردم وای خدا چی میشد من لاغر بودم دیگه رژیم نمیگرفتم باورکنین ...

واقعا خوش به حالشون .... چقدر اضافه داری؟ من قدم ۱۶۶ هستش وزنم ۷۳

من ۴ ماهه زایمان کردم داغون شدم داغون

رژیم که نمیتونم بگیرم ولی 

میخوام مراعات کنم 

ک این وسوسه ها نمیذارن

کثافتا چرا اینقدر زورشون زیاده😓😓😓

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
من لاغرم ولی توو این شرایط اونقد از این کیک شکلاتی که بشدت دوس دارم همراه با خرما و انواع شیرینی جات ...

ماله استرسه

تواسترس میل به خوردن شیرینیجات و نشاسته دارها پیدامیشه

استرستودرمان کن

تنفس عمیق تونت سرچ کن انجام بده

تازه دیشب به شوهرم میگم کباب بخوریم اگه مردیم تو دلم نباشه ... همش مسخره ام میکنن با داداشم صدای وحش ...

عزیزم همه چی بخور کم بخور کم خوردن ب معنای پرهیز نیست ولی خب اگر سلامتی برات مهمه یه سری چیزا باید ب حداقل برسه مث قند و شکر مصنوعی. 

واقعا خوش به حالشون .... چقدر اضافه داری؟ من قدم ۱۶۶ هستش وزنم ۷۳

شما وزنتون خوبه من ۶۷ کیلوم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
من ۴ ماهه زایمان کردم داغون شدم داغون رژیم که نمیتونم بگیرم ولی  میخوام مراعات کنم  ک ا ...

من خودم تو دوران شیر دهی چاق شدم ... اشتهام از بعد بارداری زیاد شد.... مراقب باش مثل من میشیا

الان که استارتر بدتر میل به خوردن چیزای بد پیداکرد بابااینجا همه شکمو ان حرف رژیم نزنید که اغفال می ...

من بعد زایمانم چن روز رژیم گرفتم تازه فهمیدم کمر شکن ترین کار تو دنیا رژیمه 

من تو روزای معمولی شیکمو نیستما ولی مثلا رژیم داشتم زمین و زمانو ب شکل خوراکی میدیدم😂😂

دو هفته بعد رژیمو ول کردم 

چیه رژیم بازی اخه😂😂

شما وزنتون خوبه من ۶۷ کیلوم

وای من دوران عقد 60کیلو بودم 

الان رژیمم در حال تحریم از چیزای خوشمزه

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...
ماله استرسه تواسترس میل به خوردن شیرینیجات و نشاسته دارها پیدامیشه استرستودرمان کن تنفس عمیق تونت ...

عزیزم استرس ما هیچ وقت کاهش پیدا نمیکنه یه چن روز خوبیم از زلزله خبری نیست بعد دوباره زلزله میاد سراغمون الان سه روزه نیومده الان امروز دو بار اومد یکی 4.5 ریشتر یکی 3.5 ریشتر