2777
2789

سلام به بانوان خوش‌سلیقۀ نی‌نی‌سایتی! 💖  

شما که همیشه بهترین انتخاب‌ها رو دارین، قطعاً براتون مهمه که یه آرایشگاه نزدیک، حرفه‌ای و باکلاس پیدا کنید، درسته؟ 👸✨  

بَر و رو  اینجاست تا با چند کلیک ساده، آرایشگاه‌های اطرافتون رو با نمونه‌کار، قیمت و نظرات واقعی پیدا کنید و یه انتخاب مطمئن داشته باشید! 😍  

حالا شما بگین، برای انتخاب آرایشگاه بیشتر به چی اهمیت می‌دین؟  

✔️ تجربه  

✔️ قیمت  

✔️ برخورد  

منتظر شنیدن نظرات فوق‌العاده‌تون هستیم! 🌸

آدرس سایت بَر و رو : https://baroro.ir

من بیشتر برخورد پرسنلش برام مهمه و اینکه نزدیک خونمون باشهیه بار یه آرایشگاه رفتم زعفرانیه ۴ساعت رفت ...

آخ آخ داغ دلم تازه شد

منم شب عروسی برادرم گفتم بزا یه جای معروف برم مطمئن باشه، خیلی دور بود ازم اما بازم رفتم

و نگم برات از نتیجه که آخرش دلم میخواست اصلا عروسی نرم

اما دوهفته پیش تو همین برورو دیدم یه آرایشگاه کوچه پشتیمون هست خیلی هم تعجب کردم ولی کارشون خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمونیم، یه بار برای رنگ مو رفتم یه آرایشگاه خیلی معروف، ولی اول از همه برخورد پرسنل که اصلاً رو اعصاب بود! 😤

بعدم که رفتم بشینم، گفتن باید حدود ۴۰ دقیقه صبر کنی! 

چهل دقیقه! تازه تا موقعی که نوبتم شد، ۳ تا مشتری دیگه هم اومدن و من باید دوباره صبر می‌کردم. 

اصلاً آرایشگاه خوب نزدیک من نبود 😭

نتیجه‌ش چی شد؟ یه رنگ مویی که اصلاً راضی نبودم و هم زمان و هم پولم هدر رفت! 😑

شما می تونی بگی کدوم آرایشگاه تو محل ما قیمتاش منصفانس؟

ما سعادت آباد هستیم

برای من تجربه‌ی آرایشگر خیلی مهمه، چون نتیجه‌ی کارشون همیشه به چشم میاد. کسی که کارش رو خوب بلده، می‌تونه هر مدل و سبکی که دوست داری رو به بهترین شکل پیاده کنه.

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

اول تجربه، بعد برخورد، آخر سر هم قیمت. ولی اگه یه آرایشگاه بتونه هر سه رو با هم ارائه بده، حتما مشتری ثابتش می‌شم

گاهی در دل تاریکی، نوری که به جستجوی آن هستیم در خود ماست، کافیست نگاه کنیم.

به نظرم تجربه آرایشگر یه جورایی مثل جادو می‌مونه. وقتی می‌تونه یه مدل رو دقیق همونی که تو ذهنت هست در بیاره، حس می‌کنی یه هنرمند واقعی جلوت ایستاده

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

آخ آخ داغ دلم تازه شدمنم شب عروسی برادرم گفتم بزا یه جای معروف برم مطمئن باشه، خیلی دور بود ازم اما ...

من برای بله برونم انقدرررررر اینستاگرام و گشتم و زیر و رو کردمممم به معنای واقعی یه آرایشگاه تو زعفرانیه پیدا کردم و وقت گرفتم با اون آرایشگری که میخواستم  بعد روز بله برونم رفتمگفتن اون ارایشگر نیست ....وااااای یعنی سکته کردم بعد کار اونم دیده بودم خوشم نمیومد وقت هم نداشتم ....خلاصه همه برنامه هام بهم ریخت ...امیدوارم دیگه این چیزا پیش نیاد

برای من تجربه‌ی آرایشگر خیلی مهمه، چون نتیجه‌ی کارشون همیشه به چشم میاد. کسی که کارش رو خوب بلده، می ...

کاملاً درست می‌فرمایید! وقتی آرایشگر حرفه‌ای باشه، می‌تونه هر مدل رو با دقت و زیبایی پیاده‌سازی کنه. بَر و رو همیشه سعی داره بهترین‌ها رو به شما معرفی کنه!

من دنبال یه آرایشگاهی‌ام که وقتی می‌رم اونجا حس کنم مهم‌ترین آدم دنیا هستم. این یعنی برخورد عالی. بعدش وقتی کارشون تموم شد، موهام مثل شاهکار باشه. و آخر سر وقتی می‌خوام حساب کنم، جیبم باهام دعوا نکنه

من برای بله برونم انقدرررررر اینستاگرام و گشتم و زیر و رو کردمممم به معنای واقعی یه آرایشگاه تو زعفر ...

اوه، چه بد! واقعاً ناراحت‌کننده‌ست که چنین تجربه‌ای داشتید. اما خوشبختانه بَر و رو اینجاست که به شما کمک کنه همیشه با خیال راحت آرایشگاه مورد نظر رو پیدا کنید، حتی با توجه به نظرات و نمونه‌کارها!

یه بار رفتم یه آرایشگاه که قیمتش خیلی ارزون بود، گفتم چه شانسی! اما وقتی تموم شد، فهمیدم با این مدل مو می‌تونم تو سیرک اجرا کنم. از اون به بعد فهمیدم که قیمت مناسب خوبه، ولی نباید خیلی هم خوب باشه که شک کنی