2777
2789
عنوان

چطور بهترین آرایشگاه نزدیک خونه رو پیدا می‌کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 79 پست
من دنبال یه آرایشگاهی‌ام که وقتی می‌رم اونجا حس کنم مهم‌ترین آدم دنیا هستم. این یعنی برخورد عالی. بع ...

آره، دقیقاً همین‌طور که می‌گید! یه آرایشگاه باید جوری باشه که حس کنید مهم‌ترین آدم دنیایید و کارشون واقعاً شاهکار بشه. 💇‍♀️✨ و البته، قیمت هم باید به اندازه کیفیت کارشون منطقی باشه. بَر و رو اینجا هست که این همه رو با هم به شما بده! با جستجو توی سایت، می‌تونید آرایشگاه‌هایی پیدا کنید که هم از نظر برخورد، هم کیفیت کار و هم قیمت، بهترین انتخاب‌ها رو داشته باشن. 😊💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش برای من برخورد آرایشگر خیلی مهمه. دوست دارم وقتی می‌رم آرایشگاه، حس کنم دارم وقتم رو با آدم‌هایی می‌گذرونم که باهام مهربون و حرفه‌ای هستن. تجربه‌شون هم خیلی اهمیت داره، چون نمی‌تونم ریسک کنم که نتیجه خراب بشه. در مورد قیمت هم، برام مهمه که منطقی و منصفانه باشه، نه خیلی ارزون که به کیفیت شک کنم، نه اونقدر گرون که حس کنم دارم برای یه آرایش ساده بیش از حد خرج می‌کنم

البته مسیر هم خیلییی مهمه اونم تو این شلوغی تهران .... آدم میره ارایشگاه یکم به خودش برسه و حالش بهت ...

کاملاً درست می‌فرمایید! مسیر و ترافیک تهران یه چالش بزرگه! 😅

اما خوشبختانه با بَر و رو می‌تونید آرایشگاه‌های نزدیک به خودتون رو پیدا کنید که هم کارشون عالی باشه، هم مسیر راحتی داشته باشه.

یعنی به جای اینکه توی ترافیک زمان بذارید،

فقط با چند کلیک می‌تونید به خودتون برسید و آرامش پیدا کنید. 🌸🚗💆‍♀️

برای من مهمه که وقتی وارد آرایشگاه می‌شم، حس راحتی داشته باشم. برخورد صمیمی و خوش‌رو بودن پرسنل خیلی تاثیر داره، چون اگه آدم اونجا حس خوبی نگیره، حتی بهترین نتیجه هم به چشمش نمیاد. بعد از اون، تجربه و حرفه‌ای بودن آرایشگره که باعث می‌شه با خیال راحت بگی: 'موهامو به شما می‌سپارم!' قیمت هم خب، مهمه که مناسب باشه، ولی اگه کیفیت عالی باشه، حاضرم یه مقدار بیشتر هزینه کنم.

برای من مهمه که وقتی وارد آرایشگاه می‌شم، حس راحتی داشته باشم. برخورد صمیمی و خوش‌رو بودن پرسنل خیلی ...

کاملاً با شما موافقم! وقتی حس راحتی و صمیمیت در آرایشگاه وجود داشته باشه، قطعاً نتیجه کار هم به چشم میاد و آدم با اعتماد بیشتری به آرایشگر می‌سپاره. 🙌 خوشبختانه در  سایت بَر و رو، نه تنها می‌تونید آرایشگاه‌هایی با برخورد عالی و حرفه‌ای تو همون محله خودتون پیدا کنید

بلکه قیمت‌ها هم با توجه به کیفیت بالای خدمات کاملاً منطقی و رقابتی هستند.

پس شما می‌تونید از کیفیت عالی بدون نگرانی از هزینه، لذت ببرید! 💇‍♀️💖

والا هرموقع رفتم ارایشگاه گند زدن فک نکنید جاهای ارزون قیمتی بودنا نه اتفاقا کلی پول ازم گرفتن اگر رنگ مو بوده موهام سوخته یا رنگ دلخواه نشده شنیون و میکاپ رو ک نگم دیگه 

دیگه توبه کردم ارایشگاه نرم خودمو کارمو انجام میدم 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

اصلا هم مشخص نیس که همه اکانت ها و کاربر  هایی که توی این تاپیک نظر دادن یکیه و از خودتونه😂😂😂

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 

تاپیک 2 صفحه ای که پر بازدید شده

همه اکانت ها هم زیر 100 تا پست دارن و اکثرا قدیمی ان

خیلی هم باورمون شد که تبلیغ نیست...

لسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

تاپیک 2 صفحه ای که پر بازدید شدههمه اکانت ها هم زیر 100 تا پست دارن و اکثرا قدیمی انخیلی هم باورمون ...

هرکی کامنت بزاره برای حمایت از یه پلتفرم که قراره کار مار رو راحتتر کنه تبلیغه؟؟

لطفا به این راحتی بهم برچسب نزنیم

اصلا هم مشخص نیس که همه اکانت ها و کاربر هایی که توی این تاپیک نظر دادن یکیه و از خودتونه😂😂😂

خیلی ممنون که نظر دادید! 🌟

ما به عنوان اولین پلتفرمی که در ایران به زیبایی و انتخاب راحت برای خانم‌ها اهمیت داده، تمام تلاشمون رو می‌کنیم که تجربه‌ای شفاف و واقعی ارائه بدیم.

خوشحال می‌شیم که بَر و رو توسط دوستان خوش‌سلیقه‌ای مثل شما بیشتر شناخته بشه و بتونیم خدمات بهتری رو به همه ارائه کنیم. 💖✨

هر چی لوکیشن میزنم بازم فقط چیزای خودشو میاره اهواز تهران و اینا من شیرازم

متوجه شدم! 🌟 برای اینکه آرایشگاه‌های شیراز رو ببینید، کافیه توی منوی سایت، استان فارس و شهر شیراز رو انتخاب کنید. بعدش کلی گزینه مناسب با نمونه‌کار و قیمت براتون نمایش داده می‌شه. امیدوارم خیلی سریع سالن یا آرایشگر موردنظرتون رو پیدا کنید! 😊💇‍♀️