2777
2789

دیروز با مامانم بیرون بودیم سوار ماشین خیلیم خوب بودیم مشکلی نداشتیم ولی من از سر یه قضیه ناراحت بودم کلا ربطیم بهش نداشت همینطوری داشتم ابراز ناراحتی میکردم و اونم میگفت درست میشه که یهو گفت فلانی ام همین مشکل براش پیش اومده

بعد من گفتم اره میدونم اما خانوم خیلی خوبیه و و و مامانمم برگشت گفت نه اصلا خانوم خوبی نیست و اینا تموم شد حرفمون

بعد بهو به من گفت فلانکارو کن گفنم حوصله ندارم

بهو توپید بهم که چقدر ببشعوری و چند وقته حالم ازت بهم میخوره و  و بی عرضه ای و اینجور حرفا 

من واقعا واقعا از ته دلم ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم فقط گفتم اصلا واسم مهم نیست

حالا از دیروزم باهاش قهرم و سر سنگینمم باهاش حرف میزنم فقط سرد اونم هیچی به رو خودش نمیاره بابام بهش گفن مگه بهش چیزی گفتی که اینطوریه گفت نه 

صبحم ی بار اومد دم اتاقم گفت بیا بیرون گفنم حوصله ندارم گفت بی تربیت و رفت

نمیدونم چکار کنم دیگه همیشه یهو میتوپه بهم و بی احترامی میکنه و سر یکار ک شکست خوردم دائم بهم میگه بی عزضه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن سالته مادر هر حرفی میزنه از ته دل نیست

درسته از ته دل نیست اینو قبول دارم اما کاش بدونن عصبانیت لحظه ایشون چه گندی میزنه به ادم

من هر بار مامانم بهم میک بی عرضه واقعا همین حس بهم دست میده و مدام تو سرم تکرار میشه

هرچقدم ادم عضبی میشه هیچوقت حق توهین به این ایندازه به هیجکسو نداره چ برسه به بچه اش

درسته از ته دل نیست اینو قبول دارم اما کاش بدونن عصبانیت لحظه ایشون چه گندی میزنه به ادممن هر بار ما ...

بهش بگو از این ملمه ناراحت میشی نه که به خودت بقبولونی که بی عرضه هستی

بهش بگو از این ملمه ناراحت میشی نه که به خودت بقبولونی که بی عرضه هستی

بارها بهش گفتم امت خب وقتی عصبی میشه واقعا توان کنترل خودشو نداره

هربار اینطوذی میشه من دوروز میریزم بهم بعد درست میشم