2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملی آمار رو نمیدونم 

و عملی آناتومی تو دانشگاه ما اینطوریه که اول از روی مولاژ  و جسد بهت درس میدن و شما یا نکته برمی‌دارین یا فیلم میگیرین 

قبل امتحان فیلم ها رو یه دور نگاه میکنین.. موقع امتحان چند تا مولاژ میذارن جلوت  یه قسمتش رو مشخص میکنن میگن این چیه ؟؟ یا خیلی بخوان سختش کنن میگن این بخش چیکار می کرد ؟ 

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

عملی آمار رو نمیدونم و عملی آناتومی تو دانشگاه ما اینطوریه که اول از روی مولاژ و جسد بهت درس میدن و ...

آره کلاساش که برگذار شده

امتحانشو دارم نمی‌دونستم چطوریه

یعنی میبرن سالن تشریح

بعد شفاهی ازت میپرسن که این بخش چیه؟

آره کلاساش که برگذار شدهامتحانشو دارم نمی‌دونستم چطوریهیعنی میبرن سالن تشریحبعد شفاهی ازت میپرسن که ...

اره میبرن سالن تشریح ولی نه شفاهی نیست 

مثلا ده تا مولاژ برمیدارن به ترتیب میذارن ..یه برگه هم بهت میدن که شماره گذاری شده  مثلا از 1 تا 10 ... اون تیکه هایی تز مولاژ که باید بگی چی هستن هم یکی از همون شماره های 1 تا 10 رو دارن 

بعد شما باید تو یه تایم مشخص تشخیص بدی چیه و جلوی شماره ی خودش توی  کاغذ جواب رو بنویسی

چقدر وحشتناک که تایمش محدوده😶

اره دیگه ..وگرنه خیلی آسون میشه که 

البته شاید برای شما آسون تر بگیرن .. ما برای هر سوال جمعا برای تشخیص وفکر کردن و نوشتن فقط 30 تا 40 ثانیه فرصت داریم یعنی کل امتحان تقریبا 5  دقیقه ای تموم میشه  

اره دیگه ..وگرنه خیلی آسون میشه که البته شاید برای شما آسون تر بگیرن .. ما برای هر سوال جمعا برای تش ...

نه منم قبلا از ترم بالاییا پرسیدم که همین حدود سی ثانیه و ایناس🥴🥴🥴

نه منم قبلا از ترم بالاییا پرسیدم که همین حدود سی ثانیه و ایناس🥴🥴🥴

برای شما هم قانون 40 درصد هست ؟

همون که میگه اگه نتونی 40 درصد نمره ی عملی رو بگیری کل واحد آناتومی رو میوفتی؟ حتی اگه تئوری رو کامل گرفته باشی..

برای شما هم قانون 40 درصد هست ؟همون که میگه اگه نتونی 40 درصد نمره ی عملی رو بگیری کل واحد آناتومی ر ...

یا ابلفضل

نه اینو نشنیده بودم

من فردا میرن انصراف میدم از دانشگاه 🥴😂