2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدینآخه من خودم سر دوراهیم

فکر کن میخای بری دکتر کسی نفهمه‌... فکر کن میخای چیزی بخری کسی نفهمه.. فکر کن میخای تولد بگیری دونفره ... تو همه کارات هستن

✌✌✌✌
من زندگی می کنم و مشکلی هم ندارمولی درک می کنم که این نوع زندگی برای هر دو طرف بخصوص اگر اهل مراعات ...

هبچ کار شخصی نمیتونم انجام بدم ی دکتر میخام برم صد بار میگن واسه چی میری ی چیز میخام بخرم یا میخام برم خیابون حبردار میشن

✌✌✌✌
هبچ کار شخصی نمیتونم انجام بدم ی دکتر میخام برم صد بار میگن واسه چی میری ی چیز میخام بخرم یا میخام ب ...

بله کاملا درسته

من اگر می گم مشکلی ندارم چون کسی به خودش اجازه نمی ده از اون یکی سوال و جواب کنه

یا وارد حریم شخصی اون یکی بشه

در کنارش هم از مزایای کنار هم بودن استفاده می کنیم

بله کاملا درستهمن اگر می گم مشکلی ندارم چون کسی به خودش اجازه نمی ده از اون یکی سوال و جواب کنهیا وا ...

یکی دوتا نیست مشکلات ما حوصله نوشتن ندارم ولی اگه جدا بودم نصفه نصفه این مشلات نداشتم کاش تو نانزدی قبول نمیکردم بیان ی ساختمون

✌✌✌✌

همه چی به شعور طرفین و شوهرت برمیگرده میدونی چرا.من الان جداهستم توی یه خیابونیم ولی شوهرم خانواده ش امار ریزو درشتمون دارن‌چون شوهرم امار میده با یه ساختمون بودن فرق نداریم.

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
شرایط مستقل شدن ندارید؟

فعلا نداریم ولی اگه داشته باشیمم شوهرم اصلا راضی نمیشه مگه این ک جنال ب پا کنم ک انرژی و حوصلشو ندارم ولی از ی طرف خیلی تو فشارم مشکلاتمم ب شوهرم نمیگم چون اصلا واسه اون این چیزا مهم نیست میگه چیه مگه خب بپرسن یا میگه خب حالا مکه چی گفتن منم هیچی بهش نمگیم فشار رو خودمه 

✌✌✌✌
همه چی به شعور طرفین و شوهرت برمیگرده میدونی چرا.من الان جداهستم توی یه خیابونیم ولی شوهرم خانواده ش ...

وای چرا بعضی مردا اینجورین فهم شوهر خیلی مهمه پسر خاله من ی کوچست با خالم میگفت میختم برم هر چی دور باشم بهتره ببین چقد فهم داره

✌✌✌✌