2777
2789
محبت قشنگیش اینه از دل خودش باشه نه از سر اجبار من دیگه روحم آسسب ديده از بس تلاش کردم

حرفای دلتو بگو بهش .این زندگی باید نجات پیدا کنه تا اخر عمرتون که نمیتونید مثل دوتا روبات باهم باشین .بگو حرفاتو بذار بفهمه شریک زندگی ناراضیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفای دلتو بگو بهش .این زندگی باید نجات پیدا کنه تا اخر عمرتون که نمیتونید مثل دوتا روبات باهم باشین ...

همه ی اینا رو بهش گفتم ،پيشش گریه کردم ،گفتم من تمام تلاشم رو دارم برا زندگیمون برا رابطمون میکنم تو هم باید تلاش کنی وگرنه دووم نمیاره

چه شبهایی که خودمو بغل کردم و در حسرت بغل کردن این آقا بودم

گوش کن به من .باید زندگیتو نجات بدی .یا ازمشاور کمک بگیر .یا خودت شروع کن دوباره برای حل مشکل .باید بفهمه که ناراضی هستی با دعوا ‌و بحث هم نه .

تملم حرفای دلتو بگو بهش بنویس براش .باید بفهمه که جوونیت گذاشتی پاش 

خیلی سخته همسر داشته باشی توی ی خونه باشی ولی محبتش رو دریافت نکنی

عادت کردم مثل خواهر برادر داریم زندگی میکنیم با هم بیرون میریم با هم فیلم میبینیم و...ولی رابطه ی زن و شوهری صفر

گوش کن به من .باید زندگیتو نجات بدی .یا ازمشاور کمک بگیر .یا خودت شروع کن دوباره برای حل مشکل .باید ...

من از تلاش کردن و به نتیحه نرسیدن خسته شدم الان شدم گلوله خشم و عصبانیت . بدترینش اینه که یکی که قبلا منو میخواست ابراز احساسات کنه 

خیلی سخته همسر داشته باشی توی ی خونه باشی ولی محبتش رو دریافت نکنی

ته تهش مرداهمینن،محبت وتوجه وایناکشکه به زوایاز دیگه ی زندگیت بچسب،این نیازا هم واقعانمیدونم فیلم ورمانا به ما القاکردن (کاذبه)یاواقعی خدامیدونه، پس به همین زندگی که داری قانع باش

۷۵.۹۲۸۰