2777
2789

مال من فقط.از پیشم رد میشه انگار داره از کنار سطل زباله رد میشه.خودشو جمع میکنه.مریض میشم یه اب قند دستم نمیده ،شبا تنها میخوابه ،کارشو تو یه دقیقه میکنه و میره حموم.حرفم بزنم میگه مگه تو جند....ای ؟!یا سرکاره ،یا اخم میکنه میشینه رو مبل هی دستور میده و نچ نچ میکنه و استرس میدده، یام میگه بریم بیرون ،خودشو پسرم میشینن تو ماشین میوه میخورن ،کارتشو میده دستم میگه برو نون بخر ،برو میوه بخر کوفت بخر ،زهرمار بخر ،بعدم میاره دم خونه نگه میداره .همه خریدارو خودم باید بیارم بالا و خودش میره پی گردشش.۱۴ ساله پدرم دراومده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من فقط.از پیشم رد میشه انگار داره از کنار سطل زباله رد میشه.خودشو جمع میکنه.مریض میشم یه اب قند ...

وا... خیلی سخته گلم برات باهاش حرف بزم رفتارش خوب نیست 

سلامتی و خوشبختی دخترم
ببخشید معذرت میخوام من خودم زنم متوجه میشم اما حواسش جای دیگه پرت نیست ؟کسی دیگه پنهانی وجود نداره ؟

یکی رو قبلا دوست داشته ،آدم خیانتی نیست ولی مطمئنم عشق سابقش رو هنوز دوست داره

یکی رو قبلا دوست داشته ،آدم خیانتی نیست ولی مطمئنم عشق سابقش رو هنوز دوست داره

من نمیگم برو کنکاش کن و باغچه گذشته شو بیل بزن ولی مطمئن شو.ببخشید ولی مردا بیشتر وقتا احساساتشون غلبه میکنه به منطقشون .میگم شاید اون شخص هم نقش پر رنگی داره

همین الان به شوهزت پیام بده تمام حرفای دلتو بگو با ارامش و منطقی .میخونه جواب هم نداد اشکال نداره ول ...

عزیزم من بار ها و بارها ازش خواستم در حد دو روز فقط خوب میشه و باز تکرار مکررات

همین الان به شوهزت پیام بده تمام حرفای دلتو بگو با ارامش و منطقی .میخونه جواب هم نداد اشکال نداره ول ...

محبت قشنگیش اینه از دل خودش باشه نه از سر اجبار من دیگه روحم آسسب ديده از بس تلاش کردم