2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5588 بازدید | 209 پست
اصلا ما داریم راجع به یک انسان حرف می زنیم.دستمالی!! جزو زشت ترین صفاتیه که میشه به یک دختر نسبت داد ...

دقیقاً.

این که هر کسی برای زندگیش،،برای جسمش،،برای روحش چه تصمیمی می گیره به خودش مربوطه.

این شخصیت انسانه که رفتار طرف رو مشخص می کنه نه این که قبلش رابطه داشته یا نه.

برای من به همون قدر غیر قابل درکه که اگه کسی آب بخوره یا غذا بخوره بگن دستمالی شده.

رابطه هم چون به نفر دوم نیاز داره دست خوش این حرفا شده وگرنه اگه مثل آب و غذا می شد تنهایی انجامش داد الان این بحثا نبود.

❤️❤️ 

چرا فکر کردید حدی شهرستانی ها همه تعصبی و عقب موندن و تهرونی ها آپدیت شدن؟؟ بیاید نگاهی به شهرستان ب ...

اینجور فکر میکنی فقط

من نمیگم عقب موندن،من خیلیاشونو میبینم که از نظر مالی و تیپ و ظاهر خیلی هم اوکین،ولی باورا و عقایدشونو که نمیتونی عوض کنی

حتی اینجا تو خیلی از تاپیکام شاید به چشمت بخوره

شما تو جمع پسراشون نبودی دیدگاهاشونو ببینی،از خیلی گندکاریایی هم که بار میارن خبر نداری

با پسری که مال شهرستانه رابطه قبل ازدواج داشته باشی به شدت ریسک کردی و احتمالش بالاس که شما رو خراب ببینه و آزارت بده

حالا شما دوس داری امتحان کن ببین طرف چه روییو از خودش نشون میده

نمیگم همشون این طورین،ولی خیلیاشون این طورین،قابل تشخیصم نیستن.پس بهتره دختر خودشو ملعبه همچین آدمایی نکنه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور فکر میکنی فقطمن نمیگم عقب موندن،من خیلیاشونو میبینم که از نظر مالی و تیپ و ظاهر خیلی هم اوکین ...

من خودم شهرستانم و دارم اطرافم رو میبینم چه خبره.

متأسفانه اینا همه ذهنیت های غلطه که رایج شده‌.

الان دیگه تفاوت تهران و شهرستان خیلی کمتر شده.

دلیلش هم رسانه ست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

همسر شما هم مال ی خانواده سنتیه ولی ادم درستی بوده به ازدواج رسیدید ذاتش خوب بوده وگرنه مورد داشتیم ...

همون دیگه

اصلا و ابدا نمیشه تشخیص داد

تازه من خودمم رعایت میکردم

همسر من مشهدیه دیگه

من اصلا و ابدا نذاشتم این تو دوره دوستی بدنمو ببینه یا کار بدون لباس انجام بده

چون گفتم سرشو بزنی تهشو بزنی این پسر یه مادر معتقده

بعدم تو یه شهر مذهبی تر از تهران بزرگ شده

درسته خواهراش بی حجابن،درسته به ظاهر آدم بسته ای نیست،ولی به هرحال آدم از کجا بدونه ته کله اش چه خبره؟

الان اون دوتا فامیلاشم که تو دانشگاه من بودن(اونا مال شهر کوچیکن) تو ظاهر یه پارچه آقان هرکدوم،قشنگ جذاب و وضع مالی خوب و...،خیلیم روشنفکر به ظاهر،ولی یکیشون بد پدر دوس دخترشو درآورد.

دقیقا همون چیزی که من گفتم شد😅

اما خب کسی خبر نداره که.ما چون زیاد میبینیمش میدونیم.

سر همینه میگم دخترا خیلی باید حواسشونو جمع کنن.

شما نمیتونی با هر فرهنگی مثل فرهنگ خودت رفتار کنی.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من خودم شهرستانم و دارم اطرافم رو میبینم چه خبره.متأسفانه اینا همه ذهنیت های غلطه که رایج شده‌.الان ...

تو جمعای پسرونشونم میری عزیزم؟

اون وجهشونو که نشونت نمیدن

الان من مورد سراغ دارم،حالا نمیتونم اینجا باز کنم،...،صرفا یه مثال میزنم

یه پسر هس که فامیل همسرمه،مال شهرستانم هس

پسر خیلی جذاب و پولدار و به ظاهر روشنفکریه(بله از این نظرا تفاوتی با اهالی یه شهر بزرگ نداره،والا خود منم میبینمش میگم این چه خوبه)

ولی خوب ایشون بلده گنداییو که میزنه بپوشونه،دخترای دور و برشم هیچی نمیفهمن و فک میکنن واو آقایی چه روشنفکر و خفنه

تهشم میره سنتی زن میگیره قطعا😂

آیا میشه تشخیص داد خوب و بدو از هم؟

آیا میشه فهمید ته کله پسره چه خبره؟

نه

پس بهتره دخترا خودشون رعایت کنن که بازی نخورن و تفاوت فرهنگیو تو پسرا درک کنن

بزرگوار بزن درو از اب دراومد ؟😂💔

آره متاسفانه

و کاش فقط این بود

بعد این عروسی مام اومده بود،فک کن چقد خوبه که دوستای من همون جا وسط مجلس روش کراش زده بودن

حالا پسره قشنگ بلده چطوری کاراشو بپوشونه که لو نره

تازه گندایی تو زندگی این بشر هست که دخترای دور و برش نمیدونن اصلا،چون گندکاریاشون تو محافل پسرونه رو میشه

و ایشون تو شهر و محل خودشونم لو نرفته انقد حرفه ای کار میکنه و زیرآبی میره

به جز اینم باز مورد هست،ولی خب حالا این یه نفرو گفتم که آشنام هست

سر همینه میگم از رو ظاهر و حرف نمیشه اعتماد کرد و مرد لاشی خیلی زیاده

دستمالی؟؟ چقدر خوب از زن ستیزی حمایت می کنید!!جوری فکر می کنید انگار دختر یه کالاست و به محض اینکه ب ...

زن ستیزی چیه انداختین دهنتون؟دختری که راحت خودشو دراختیار پسرا قرار بده بعد توسط همونا پس زده بشه توسط خود همون پسرا این عنوان روش گذاشته میشه دیدم وشنیدم که میگم .اصل ماجرا رو ول کردین دنبال عنوان برای نظر من میگردین.ازنظر من دختر کالا نیس بلکه الماسیه که هرچشم نامحرمی حق نداره ازقشنگیش لذت ببره مگه شما فقط ازکالاتون مواظبت میکنین.

دستمالی؟؟ چقدر خوب از زن ستیزی حمایت می کنید!!جوری فکر می کنید انگار دختر یه کالاست و به محض اینکه ب ...

درضمن ازدواج امر مقدسیه من درمورد ازدواج همچین نظری ندادم درمورد دخترایی گفتم بدون هیچ تعهد شرعی وعرفی خودشونو دراختیار یسری نر قرار میدن هیچ وقت برقراری رابطه‌ جنسی حالا بهر شکلی نشون دهنده س کامل بودن احساسات ودرست پیش رفتن رابطه نیس.پسری که واقعا دختری رو دوست نداشته باشه تازمانیکه واقعا همسرش نشده یا رابطش قطعی ورسمی وحلال نشده به خودش اجازه نمیده که ازلحاظ جنسی نزدیک بشه .تکلیف خودتونو با خودتون مشخص کنین یا مسلمان هستین واین مسائل وحلال وحرام بودنش براتون مهمه یا اصلا اهمیتی نداره