2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 209 پست
نگاه از نظر من رابطه بی هدف و هوس زود گذر بده. از نظر عقلی

بله هرکسی دیدگاه خودش رو داره.

خیلی طبیعیه که افراد جامعه دیدگاه ها و سبک های زندگیشون متفاوت باشه.

دلیل تاپیک این خانم هم نفهمیدم اصلا لزومی نداره ما بیایم سبک زندگیمون رو  اعلام کنیم.

ولی حتما فکر می کرد باید بگه دیگه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بله هرکسی دیدگاه خودش رو داره.خیلی طبیعیه که افراد جامعه دیدگاه ها و سبک های زندگیشون متفاوت باشه.دل ...

خوب حرف من غلط بود که زدم از نظر شما

کاربر مرد خواهش می کنم به من کمک کنید تا حالم خوب بشهhttps://daigo.ir/secret/6868637840

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حرف من غلط بود که زدم از نظر شما

خیر، منم مثل شما فکر می کنم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان این پسرا راضین دستمالی خودشونو یا دستمالی یکی دیگه رو برای زندگی مشترک انتخاب کنن؟

من اصلا با رابطه خارج از ازدواج موافق نیستم .خیلی هم مخالفم .ولی مگه زن وسیله است که دستمالی بشه😑😑خوبه خودتم زنی

الان این پسرا راضین دستمالی خودشونو یا دستمالی یکی دیگه رو برای زندگی مشترک انتخاب کنن؟

دستمالی؟؟ چقدر خوب از زن ستیزی حمایت می کنید!!

جوری فکر می کنید انگار دختر یه کالاست و به محض اینکه با یکی وارد رابطه بشه و یا ازدواج کنه توسط اون فرد دستمالی میشه و بعد پسرای دیگه هم خوششون نمیاد با دستنالی دیگران وارد رابطه بشن.

اینکه اون دختر خودش انسانه و شخصیت و احساسات داره هم هیچی کلا.

دانشمندان گفتن وقتی مردی بازنی رابطه جنسی داره dna اون مرد دررحم ومغزاستخوان ومغز زن باقی میماندچرا ...

مطمئنی دانشمندان گفتن؟؟

مغز استخوان جالب بود!!

چرا ؟😁 چقدر جدی راجع به اینجور موارد حرف میزنی 😂از کجا میدونی اینارو ؟الان من یه سوال دارم دختری ک ...

ببین شاید حرفی که میزنم از نظر خیلیا قابل قبول نباشه

ولی کلا ذات و غریزه آدمیزاد این طوریه که تو رابطه عاطفیش نیاز به نوازش داره،نیاز به رابطه فیزیکی داره،نیاز به رابطه جنسی داره،...

حالا شاید یه سری خانوما به دلیل محدودیتا و حیایی که دارن اینو نادیده بگیرن،ولی مردا این طوری نیستن.اونا خیلی راحت تر ابرازش میکنن که این نیازو دارن.

اگه تمایل به رابطه فیزیکی نشون ندن یعنی علاقه ای به اون زن ندارن.

حالا یا یه مردی به یه اصولی معتقده و میگه بعد ازدواج،خب اوکی،اون زودی ازدواج میکنه و این نوازش و رابطه رو در چهارچوب شرع انجام میده،یه مردی که معتقد نیس خب قبل ازدواج انجام میده.

موردی که گفتی هم آره بینشون یه چیزایی پیش میاد به هرحال‌.

دیگه کم کم دست همو میگیرن یا حالا دستی دور هم میندازن و....

ولی خب بازم بستگی به اعتقاداتشون داره و چراغ سبزی که دختره میده.اما در کل من اینو به عینه دیدم که بعد یه سنی رابطه بدون وجود تماس فیزیکی اصلا جدی گرفته نمیشه.

مردا خیلی پرروان.

این حرفا که عزیزم بهت دست نمیزنم و... کلا مال قصه هاس😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خب همونهکلا یا ازدواج میکنن،یا تماس فیزیکی برقرار میشهالبته بگم،این رابطه فیزیکی بستگی به شهر و فرهن ...

چرا فکر کردید حدی شهرستانی ها همه تعصبی و عقب موندن و تهرونی ها آپدیت شدن؟؟ بیاید نگاهی به شهرستان بندازید متوجه میشید که اوضاع نسبت به ۱۰ سال پیش خیلی فرق کرده.

و به سبب رسانه دیگه تهرانی و شهرستانی عملا یه جوکه.

دانشمندان گفتن وقتی مردی بازنی رابطه جنسی داره dna اون مرد دررحم ومغزاستخوان ومغز زن باقی میماندچرا ...

دانشمندای کجا؟ منبعتون؟ 

دی ان ای مرد چطور میره تو مغز استخون؟ 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

دستمالی؟؟ چقدر خوب از زن ستیزی حمایت می کنید!!جوری فکر می کنید انگار دختر یه کالاست و به محض اینکه ب ...

از نظر اینا اون پسر دستمالی نشده که اون حق خودشو فقط انجام داده.

هر چند دستمالی شدن برای یه انسان دور از درک و منطقه.

❤️❤️ 

بله

باشه. احتمالا دانشمندان های مناطق محروم البته.

چون dna مرد اگر موریانه هم باشه نمیتونه به مغز استخوان نفوذ کنه.

این حرفتون بیشتر جنبه‌ی روانشناسی داشت فکر کنم.

مسائل روانشناسی هم به راحتی قابل اثبات نیستن.

از نظر اینا اون پسر دستمالی نشده که اون حق خودشو فقط انجام داده.هر چند دستمالی شدن برای یه انسان دور ...

اصلا ما داریم راجع به یک انسان حرف می زنیم.

دستمالی!! جزو زشت ترین صفاتیه که میشه به یک دختر نسبت داد.

بعضیا خب اوکین با طرف باشنولی میگمهمشون این طوری نیستن و ریسک دارهدختر باید حواسش باشهکلا شهر محل زن ...

همسر شما هم مال ی خانواده سنتیه ولی ادم درستی بوده به ازدواج رسیدید ذاتش خوب بوده وگرنه مورد داشتیم ول کرده رفته شهر خودشون دختره رو هم سپرده ب خاطرات

به قول خودت دقیق نمیشه گفت اصلا . ادم تو تب و تاب عاشقی ک نمیاد متر دستش بگیره 😂والا شهر بزرگم رابطه فیزیکی حتی جنسی دارن اما تا خودشون نخوان اون مادر مرده رو نمیگیرن ...والا هیج چیز معلوم نیست دلیل اینی ک هیچ وقت تو رابطه نرفتمم همین بودع