2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5569 بازدید | 209 پست
خب تو دوست نداری نکن. زندگی بقیه دخترا به تو چه ربطی داره

دخترم من مادر یه دختر ۱۶ سالم.ازدید یه مادر میگم دلم میسوزه برای مادر وپدرایی که زحمت میکشن برای بچه هاشون آرزوشون خوشبختی دخترشونه اونوقت تو یه رابطه ی ناسالم همچی بفنا میره.من نه زن ستیزم نه عقب مونده ی ذهنی وفکری فقط یه مادرم که وجود دختر برام عین الماسه حالا اگه عادی سازی حراج این الماس ربطی به پدرومادر نداره که دیگه حرفی ندارم .ولی اینو میدونم هیچ پدرومادری که وجود دخترش براش باارزشه راضی نمیشه همچین اتفاقی برای بچش بیفته 

زن ستیز اونیه که حرمتی برای پاکی دخترا قائل نیس

شاید ولی ارزش شما بخاطر اینکه اعتقاد منو نادیده میگیری بالا پایین میشه

استارتر عزیز به عنوان یه مادر واقعا ازاینکه برای خودت این چارچوبو قائلی ودرواقع اونقدر وجودت برات باارزشه که برای خودت این حدومرزو قائل شدی برام قابل احترامی وعزیز وبرات آرزوی خوشبختی وآخروعاقبت بخیری میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جمعای پسرونشونم میری عزیزم؟اون وجهشونو که نشونت نمیدنالان من مورد سراغ دارم،حالا نمیتونم اینجا با ...

تفاوت فرهنگی رو قبول دارم.

ولی اینکه میگید پسرای شهرستان همشون سنتی و متعصبی ان خیر. البته که بسته به منطقه هم داره من خودم مازندران زندگی می کنم و خیلی به ندرت تفکر سنتی تو پسرا می بینم.

حداقلش اینه که با طرز فکر دور و بریای خودم به اندازه‌ی کافی آشنا هستم که اومدم با حرفتون مخالفت کردم و گفتم که صحت نداره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

زن ستیزی چیه انداختین دهنتون؟دختری که راحت خودشو دراختیار پسرا قرار بده بعد توسط همونا پس زده بشه تو ...

زن ستیزی هنوز هم اثرش از جامعه پاک نشده و چیزی که پایدار نگهش میداره همین عنوان های بی پایه و اساسیه که روی دخترا میذارید و اصلا راجع بهش فکر هم نمی کنید.

شما هر چیزی که دیدی و شنیدی رو میای بیان می کنی؟؟

بدون اینکه فکر کنی بهش؟؟

تمومش کنید این برچسب زدن به آدمهارو به خاطر چیزی که مربوط به زندگی خصوصیشونه و اصلا بهتون مرتبط نیست!!

آدم چنین صفت زشتی رو هيچوقت به الماس نسبت نمیده بلکه این صفات مختص چیزهای بی ارزشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

درضمن ازدواج امر مقدسیه من درمورد ازدواج همچین نظری ندادم درمورد دخترایی گفتم بدون هیچ تعهد شرعی وعر ...

من راجع به زندگی شخصی خودم صحبتی نکردم که دارید از من در مورد اعتقاداتم می پرسید.

راجع به ازدواج هم برای این گفتم که یه عده که اصلا نمیدونم باید با چه عنوانی خطابشون کرد نسبت به زن های مطلقه هم میان این صفت زشت رو به کار میبرن.

اینکه یک نفر تصمیم داشته باشه رابطه‌ی خارج از ازدواج داشته باشه در صورتی که به زندگی کسی آسیب نزنه اصلا حق اظهار نظر نداریم چه برسه به اینکه بخوایم بهش برچسب بزنيم!!

شما که اینقدر اعتقاداتت کامله اینم یاد بگیر که زندگی خصوصی هرکسی به خودش مربوطه و قضاوت و برچسب زدن کار ما نیست.

من راجع به زندگی شخصی خودم صحبتی نکردم که دارید از من در مورد اعتقاداتم می پرسید.راجع به ازدواج هم ب ...

عزیزم شما هم همسن دختر منی من ادعایی راجع به اعتقاداتم نکردم اگه با توپیدن شما به نظریات من مشکل حل میشه اشکالی نداره خدا هممونو به راه راست هدایت کنه.

حامله کرد بنده خدا رو ؟ینی چی کاش فقط این بود🤦‍♀️

نه عزیزم

حین رابطه آسیب جسمانی بهش زد و حاضرم نشد مسئولیتشو قبول کنه و تهشم ولش کرد و کلا دختره رو گردن نگرفت

و کلا هم اهل کارای نامتعارفه که حالا نمیشه این جا گف

ولی خب تو ظاهر که طرف نشون نمیده 

تو حالت کلی خیلیم پسر خوب و بامرامی به نظر میاد

ولی معرفتش در حق دوس دخترا و دخترایی که گیر میاره صفره و به راحتی لاپوشونی میکنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

تفاوت فرهنگی رو قبول دارم.ولی اینکه میگید پسرای شهرستان همشون سنتی و متعصبی ان خیر. البته که بسته به ...

نه عزیزم این منظورم نبود

اتفاقا سنتی و تعصبی نیستن همه

اما این که تهش حاضر بشن پای همون دختری که باهاش رابطه داشتن بمونن و بهش برچسب ج.... بودن نزنن مهمه

تو شهرای کوچیک خیلی از پسرا تهش دوس دختریو که فابشونم بوده بازی میدن،خونوادشونم حمایتشون میکنه که برن سراغ دختری که کم سنه و کاملا باکره

حالا شمال شاید اوپن مایندتر باشن،جاهای دیگه ولی نه

شما ته ذهنشونم بری خیلیاشون شاید س... کنن با دختر،ولی اون دید ج... بودنم بهش دارن و حقیر میبیننش و جدی نمیگیرنش در نهایت

واسه همینه که میگم اگه با پسر شهر کوچیک میخواین وارد رابطه بشین نذارین زیاد نزدیکتون بشه و معاشقه کنه

حتی اگه ظاهرا اوپن مایندم بود ولی نذارین

ریسکیه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

استارتر عزیز به عنوان یه مادر واقعا ازاینکه برای خودت این چارچوبو قائلی ودرواقع اونقدر وجودت برات با ...

این کامنت رو الان دیدم و واقعا از ته قلبم احساس ارامش کردم

امیدوارم ی روز این جامعه ب جا اینکه روشن فکری رو تو این کارا ببینه روشن فکری رو توی رفتار و اخلاق صحیح و اینکه بتونم ی بچه رو درست تربیت کنه ببینه ایشالله ببینم تو و بچت بهترین زندگی رو دارید و خوشحال و راضی هستید:) 

دخترم من مادر یه دختر ۱۶ سالم.ازدید یه مادر میگم دلم میسوزه برای مادر وپدرایی که زحمت میکشن برای بچه ...

چرا ماستا رو میریزی تو قیمه ها؟الان این حرفت چه ربطی داشت به حرف من؟ مادر و پدر هستی که هستی باش دلیل نمیشه چون مادر هستی زندگی و انتخابی که میخوای رو به بچت تحمیل کنی تو هر جور زندگی کردی که کردی چه خوب چه بد حالا نوبت بچته که زندگی کنه به تو چه ربطی داره که واسه زندگیش تعیین تکلیف کنی که چی خوبه چی بد اصلا شاید میدونه یه کاری بد هست بازم دلش میخواد انجام بده زندگی خودشه شما حق زور گفتن ندارید حتی زور برای کار خوب. به عنوان یه مادر میتونید در حد راهنمایی و نصیحت پیش برید ولی بیشتر از اون نه

حتی خدایی هم که مثلا بهش اعتقاد داری تو قرآنش حق انتخاب داده کسی رو زور نکرده تو به عنوان بنده خدا کی باشی که بخوای کسی رو مجبور به کاری کنی حتی اگه بچت باشه؟اعتقاد فقط به یه عکس پروفایل قشنگ و نماز نیست. خانه از پایبست ویران است

چرا ماستا رو میریزی تو قیمه ها؟الان این حرفت چه ربطی داشت به حرف من؟ مادر و پدر هستی که هستی باش دلی ...

البقره
لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
ﺩﺭ ﺩﻳﻦ ، ﻫﻴﭻ ﺍﻛﺮﺍﻩ ﻭ ﺍﺟﺒﺎﺭﻱ ﻧﻴﺴﺖ [ ﻛﺴﻲ ﺣﻖ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻛﺴﻲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﺍﺟﺒﺎﺭ ﻭﺍﺩﺍﺭ ﺑﻪ ﭘﺬﻳﺮﻓﺘﻦ ﺩﻳﻦ ﻛﻨﺪ ، ﺑﻠﻜﻪ ﻫﺮ ﻛﺴﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﺁﺯﺍﺩﺍﻧﻪ ﺑﺎ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﮔﻴﺮﻱ ﻋﻘﻞ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻜﻴﻪ ﺑﺮ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻭ ﺗﺤﻘﻴﻖ ، ﺩﻳﻦ ﺭﺍ ﺑﭙﺬﻳﺮﺩ ] . ﻣﺴﻠﻤﺎً ﺭﺍﻩ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﺍﺯ ﮔﻤﺮﺍﻫﻲ [ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﻗﺮﺁﻥ ، ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻭ ﺍﻣﺎﻣﺎﻥ ﻣﻌﺼﻮم ] ﺭﻭﺷﻦ ﻭ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﭘﺲ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻃﺎﻏﻮﺕ [ ﻛﻪ ﺷﻴﻄﺎﻥ ، ﺑﺖ ﻭ ﻫﺮ ﻃﻐﻴﺎﻥ ﮔﺮﻱ ﺍﺳﺖ ] ﻛﻔﺮ ﻭﺭﺯﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﻴﺎﻭﺭﺩ ، ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺑﻪ ﻣﺤﻜﻢ ﺗﺮﻳﻦ ﺩﺳﺘﮕﻴﺮﻩ ﻛﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﮔﺴﺴﺘﻦ ﻧﻴﺴﺖ ، ﭼﻨﮓ ﺯﺩﻩ ﺍﺳﺖ ; ﻭ ﺧﺪﺍ ﺷﻨﻮﺍ ﻭ ﺩﺍﻧﺎﺳﺖ .(٢٥٦)

این متن وترجمه ی همون آیه ایکه گفتی خدا زور نکرده ادامشو بخون. خدا راه وچاهشم نشون داده عاقبتشم گفته .دختر خوب ماستا وقتی ریخته شد تو قیمه ها که حرمت خیلی چیزا شکست.شما هرجور دوست داری زندگی کن نگران بچه ی من واینکه بمن چیزی ربط داره یا نداره نباش.ازصمیم قلبم برات آرزوی اخروعاقبت بخیری میکنم