2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 209 پست
خب همون پسری هم که معتقده میتونه سر موعد ازدواج کنه و خانوم رو لمس کنه بعد ازدواجمن منظورم اون قسمت ...

درسته

و برای همینه‌که خدا گفته ارتباط با نامحرم ممنوعه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همونهکلا یا ازدواج میکنن،یا تماس فیزیکی برقرار میشهالبته بگم،این رابطه فیزیکی بستگی به شهر و فرهن ...

چرا ؟😁 

چقدر جدی راجع به اینجور موارد حرف میزنی 😂از کجا میدونی اینارو ؟

الان من یه سوال دارم دختری که رابطه خارج از چارچوب نداشته (من دیدی ندارم کلا نمیگم بده یا خوبه)ولی بیحجاب و ازاده و مذهبی نیست در کل 

با یه پسری ک اونم مذهبی نیست ولی ادم ...در رو عی ام نیست 

میخوان تحت نظر خانواده، چهار ماه آشنا شن باهم برن بیرونو بیان و ...

تهرانم زندگی میکنن.آشنایی اولیشونم پیشنهاد از طرف پسر بوده

یعنی تو این س چهار ماه آشنایی ،ارتباط فیزیکی ام خواهند داشت؟ 

سبک زندگی هرکسی به خودش مربوطه تا جایی که به کسی آسیب نرسونه.

شما هم سبکت اینطوریه دیگه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

از کی تا حالا مذهبی بودن و چادری بودن بد شده ک باید تاکید کنید نیستید 

خدایا شکرت ک هر چی داریم میریم جلو تر بد تر میشیم 😐😂😂🤦🏻‍♀️

ملت بیکارن وقت و انرژی و بدنشونو برا پسری خرج میکنن ک تنها نگاهی ک بهشون داره همون منبع تخلیست

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

https://omp.exchange/referral/N6XZ3XNHV

مثل میلی گلده ولی سایت جدیده.  

۴۱ هزار میده....  من دریافت کردم قانونیه🙂

ـ▄▄▄▄·  ▄▄▄·  ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄  ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀  ▀  ▀ ▀▀▀ · ▀  ▀ .▀   █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀ 

والا تاپیک قبلی میگفتن اصلا مهم نیستینی نباید فرقی بین منی ک خودمو سفت نگه داشتم با کسی ک اینکارو نک ...

خیر صرفا به خاطر رابطه‌ی خارج از ازدواج ارزش کسی بالا و پایین نمیشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چهارچوبت رو برای زندگی خودت نگه دار

هر کسی چهارچوب خاص خودش رو داره

ممکنه با معیارهای یکی دیگه همین توی رابطه بودن شما زشت و غیر قابل باشه، اما برای شما اکیه

نمیدونم چرا ادم ها فکر میکنن هرچی که میپسندن رو باید به همه تعمیم بدن و فکر میکنن حق دارن با چهارچوب خودشون دیگران رو قضاوت کنن

سبک زندگی هرکسی به خودش مربوطه تا جایی که به کسی آسیب نرسونه.شما هم سبکت اینطوریه دیگه.

نگاه از نظر من رابطه بی هدف و هوس زود گذر بده.    از نظر عقلی

کاربر مرد خواهش می کنم به من کمک کنید تا حالم خوب بشهhttps://daigo.ir/secret/6868637840

ب نظر من فرهنگ ها و دیدگاها متفاوته و تا جایی ک به کسی اسیب نزنه قابل احترامه

نظر شما هم محترم 

من شخصا عروس خودمون برامون گذشتش به هیچ وجههههه مهم نبود 

منظورم اینه گذشتش اونو برای ما بهتر یا بدتر نکرد ما ب چیزای دیگه ای اهمیت میدیم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...