2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم میخوام از بهزیستی بچه بیارم ولی خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 123 پست

عزیزم استاد روانشناسی رشد ما توی دانشگاه میگه خیلی از خانواده هایی که میخوام بچه به فرزندی قبول کنند با ایشون مشورت میکنند چون از روی حرکات ساده بچه خیلی چیزها میفهمه در مورد اینکه بچه سازگاری میشه در آینده یا دشوار همینطور بهت پیشنهاد میکنم از مشورت با یه متخصص تب سنتی که عنبیه شناسی و نبض شناسی میدونه کمک بگیر کاملا فقط با دیدن چشم یا گرفتن یه نبض ساده هر مشکل جسمی بچه داشته باشه بهت میگه و حتی اگه در دوران جنینی مشکلی باشه سریع میفهمم.

وای عزیزم کار خوبیه

اتفاقا من و همسرم هم به این نتیجه رسیدیم که بچه بیاریم با اینکه فقط شش سال از عروسیمون میگذشت و من هم بیست و پنج ساله بودم به خاطر مشکل همسرم رفتیم وثبت نام کردیم

بعدش رو بگو چی شد...

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم کار خوبیه اتفاقا من و همسرم هم به این نتیجه رسیدیم که بچه بیاریم با اینکه فقط شش سال از ع ...

خوب به نتیجه رسیدید به سلامتی؟

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

بله عزیزم و ثبت نام و پیگیری کردیم و...

گفتند حداقل سه سال طول میکشه تا بچه را بدیم

البته میگن الان زودتر و بهتر بچه را تحویل میدن

خلاصه 

وقتی که زنگ زدند بهمون و گفتند که بیاین دختر شش ماهتون رو ببرین

یه دختر دقیقا شش ماهه کنارم نشسته بود

بله دیگه من خودم بچه دار شده بودم و دقیقا دختر

شوهرم خیلی دوست داشت که از بهزیستی رو هم بیاریمش

پیگیری کردیم ولی ندادن چون گفتن شما بچه توی شناسنامه تون هست

شوهرم میگفت به خاطر نیت مون خدا بهمون بچه داده

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
بله عزیزم و ثبت نام و پیگیری کردیم و... گفتند حداقل سه سال طول میکشه تا بچه را بدیم البته میگن الا ...

عزیزم چقدر خوشحال شدم خدا نی نی قشنگتو حفظ کنه چه تقدیر خوبو خوشی داشتی.بهترین ها برای تو رقم بخوره

عزیزم تقدیر خوب وخوش من رو از همین یه تیکه دیدی

سختیهای زیادی رو هم تحمل کردم

ولی خداروشکر تا حالا خدا پشتم بودم

الان دخترم پنج سالشه و پسرک ده ماهه هم دارم خداراشکر

البته بیماری های سختی روهم گذرونده ایم

بازهم شکر

میخام بگم که اگه ثبت نام کنی مثل من دیگه استرس نداری که بچه دار نمیشی اونوقت اسپرم میگیره چون استرست حذف شده

امید به خدا اقدام کن

عزیزم تقدیر خوب وخوش من رو از همین یه تیکه دیدی سختیهای زیادی رو هم تحمل کردم ولی خداروشکر تا حالا ...

ممنون گلم لطفت کم نشه

این تصمیم مهمترین تصمیم زندگیت هست.   بی گدار به آب نزن و بدون مشورت تخصصی هیچ تصمیمی نگیر چون باید اول ذهنتو آروم کنیو اطلاعات کافی بدست بیاری تا بعدا پشیمون نشی.  بنظرم حتما از مشاورای این برنامه کمک بگیر چون از هر جای ایرانو هر زمانی از شبانه روز میتونی با مشاوراش تماس بگیری.  اسمش برنامه مشاوره تلفنی تلیار هست. برنامش از بازار و مارکتهای دیگه قابل دانلوده. روی گوشی نصب میشه. کلی مشاورو روانشناس داره که میتونی از توشون انتخاب کنیو با هر مشاوری که خواستی صحبت کنی. چند تا مشاور خوبم داره که خود من ازشون زیاد کمک گرفتم.  یعنی هروقت مشکلی برام پیش میاد خیلی سریع باهاشون تماس میگیرمو کمک میگیرم.   مثلا یکی از مشاورای خوبش خانم غفار هست خیییییلی خوبه. حتما کمکت میکنه.  امیدوارم به دردت بخوره 

ممنون گلم لطفت کم نشه

عزیزم امیدوارم خدا هر چه زودتر روناک کوچولوتو بزاره توی بغلت

مثل من که سر سفره هفت سین تک و تنها نشستم و چون تنها بودم عروسکم رو گذاشتم کنارم

و از همه آمپول ها و دکتر و آی وی اف و همه چ ی ناامید بودم و فقط امیدم به خدا بود

و خدا اشکهامو دید که عروسکم را بغل کرده بودم وگریه میکرد م و هروقت یادش میوفتم بازم گریم میگره مثل الان

و خدا سال بعد سر سفره هفت سین کنارم دختر سه ماهه ام رو نشوند

میخام بگم اگه از همه چی نا امید بشی اونوقت خداست که امیدت میشه و جوابتو میده

در خدمتم گلم موفق باشی

این تصمیم مهمترین تصمیم زندگیت هست.   بی گدار به آب نزن و بدون مشورت تخصصی هیچ تصمیمی نگیر چون ...

ممنون از پیشنهادت عزیزم حتما انجام میدم