2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم میخوام از بهزیستی بچه بیارم ولی خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 123 پست

خیلی سخته مسئولیت زیادی داره ولی اگه آوردی بیماری داشت نامردیه پسش برین.چون میگن پس بدین سالم بگیرید انگار وسیله خونن طفلیا

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز بچه داری سخته،من الان دوساله خواب ندارم از دست بچم و گاهی کلافه میشم،اگه حس مادر فرزندی بینتون نباشه ممکنه کم بیاری،دیگه اگه مریض هم باشه که رسما خودتو بدبخت کردی،من جات بودم تجدید نظر میکردم

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
سه سال تو اقدامم مشکل از منه سنم هم رفته دیگه بالا 42 سالمه 

42

؟

زن داداش من 50 سالشه رفت بیمارستان گاندی

لقاح مصنوعی و

ی پسر دسته گل

خودت بیار

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
مطمئن باش اون حسی که نسبت به بچه خودت داری به بچه ای که از بهزیستی میگیری نداری صبر داشته باش خودت ...

عزیزم من شاید ۱۵ مورد تو اطرافیان و فامیل و آشنا دیدم که بچه آوردن. اصلا اینطور که شما میگی نیست.

بعدم یه درصد در نظر بگیر ایشون همه راها رو رفته و این تنها امیدشه، درسته که اینجور بگی که هیچوقت مثل بچه خودت نمیشه؟!!!!

از ارزوهای من این بوده که چه بچه دار بشم چه نشم یکی رو بیارم بزرگ کنم 

خیلی دوستدارم انشالله که خدا کمک کنه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

تصمیم خیلی خوبی گرفتی تا اینهمه بچه بی سرپرست توی دنیا هست چرا ادم اصرار کنه بچه از خودش باشه

خوش به سعادتت اگر اینکار رو بکنی

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

نسل قبل ما بدون سونو و چکاب بچه دار میشدن درصد بچه های سالم بیشتر از الان بود بعد بچه ها پرونده دارن میدونن از چه خانواده ای اومده چطور بوده

برو اول بهزیستی یا یک مرکز نگهداری سوال کن عزیزم

یکی از اقوام ما خیلی سال قبل اورد و پا قدم اون بچه خودشم بچه دار شد با اینکه برای درمان انگلیسم رفته بود گفته بودن امکانش نیست

الان هر دو بچش بزرگن 40 و خورده ای سالشونه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design