2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم میخوام از بهزیستی بچه بیارم ولی خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 123 پست

عزیزم یکی از اطرافیان من آورده خیلی لذت بخشه

واسه پسر کمتر تو نوبتی واسه دختر بیشتر

واسه سالم بودنشم میتونی خیلی کوچیک نیاری که اگه مشکلی باشه آزمایش و دکتر نشون بده

با ۱دکتر مشورت کن

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉
عزیزم امیدوارم خدا هر چه زودتر روناک کوچولوتو بزاره توی بغلت مثل من که سر سفره هفت سین تک و تنها نش ...

منم الان پست شما را خوندم گریه ام گرفت خیلی قشنگ نوشتی گلم امیدوارم دختر قشنگت در کنار شما خوشبخت باشه خدا به دل من هم نگاه کنه

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم

عزیزم این روش جامع ترین روشه

من رو طب اسلامی طب سنتی خام گیاه خواری و خیلی چیزهاتحقیق کردم

اماروش این دکتر جامع همشونه و عیوب اونارونداره

فقط اراده میخواد

ایمیل بزن جواب میدن بدون هیچ هزینه

داروهم نمیدن

فقط خوراکه که خیلی هزینش کمه

anjir.dep@gmail.com

عزیزم این روش جامع ترین روشه من رو طب اسلامی طب سنتی خام گیاه خواری و خیلی چیزهاتحقیق کردم اماروش ...

یک دنیا ممنونم

عزیزم این روش جامع ترین روشه من رو طب اسلامی طب سنتی خام گیاه خواری و خیلی چیزهاتحقیق کردم اماروش ...

توی متن ایمیل چی بنویسم؟

مرغ حذف میشه در کل چون هورمونیه و اگرم خونگی باشه و بدون هورمون طبعش سرده و برارحم بده

ماهی هم حذف چون سی برابر مقدارمجازجیوه داره 

چهل روز یکبار در حد ۵۰ گرم گوشت کبابی اونم چون فرموده اهل بیت هست

خوراکت میوه سبزیجات و عسل طبیعیه

البته خودشون دقیق متناسب با هرشخص راهنمایی میکنن

برامنم دعاکن منم خیلی مریضم 

موفق باشی

یک دنیا ممنونم

خواهش میکنم عزیزم بااعتقادبرو جلو وسطش خسته نشو چون واقعا باید پا روی شکمت بزاری و لی ارزششو داره بی دارو و باهزینه کم هم سالم میشی و هم ان شاالله نی نی دار

شاید باورت نشه من دوساله ازدواج کردم و هنوز برای بارداری اقدام نکردم اما ایده آلم اینه که بجای باردار شدن نوزادی رو به سرپرستی بگیرم، شاید گفتن این حرف تو سایت بارداری درست نباشه اما فکر میکنم تا وقتی بچه های بی سرپرست هستن چرا باید یکی دیگه رو وارد دنیا کنم و اجازه بدم با سختیهای دنیا دست و پنجه نرم کنه، اونم با وضعیت نابسامان کشورم که واقعا سطح رضایت از زندگی پایینه، از طرفی زایمان به سلامتی مادر آسیب میزنه، البته اینها نظر شخصی من بود فقط.

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
شاید باورت نشه من دوساله ازدواج کردم و هنوز برای بارداری اقدام نکردم اما ایده آلم اینه که بجای باردا ...

با استدلالت موافقم درسته که هیچ چیز جای بچه خود آدمو نمیگیره ولی مکم کردن به یک بچه بیگناه و بی پناه که معلوم نیست عاقبت و اینده اش در اجتماع چی میشه. حس اینکه  از  بدبختی به  خوشبختی رسوندن یک انسان خیلی شیرینه.ولی مشکلات و استرس های خودش را هم داره .

تهران

امکانات موسسه رویان اصفهان و حتی اراک هم خوبه

در کل من خیلی ها رو دیدم که فرزند اوردن و اونم مشکلی نداشته وتازه اون ها بعد از اون بچه خودشون هم بچه دارن شدن 

البته به قول خودشون محبت کردن اون فرزندی که اوردن بیشتر از بچه خودشونه (نمیدونه فرزند اونها نیستا با این که پسره ۲۲ _۲۳ سالشه)

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید

اتفاقا يكي از آشناهاي ما هم أورد اما بهش نوزاد ندادن يه يچه ١ ساله دادن الان ٥ ساله شده 

والا با بچه واقعيشون هيچ فرقي نداره تازه انقدر كه اونا براي اون يچه خرج ميكنن من براي بچه هاي خودم نميكنم 😜

خيلي هم زندگيشون شيرين شده 

در مورد أموال هم دور از جون بعد مرگ يك سوم به اون بچه ميرسه الان نمي خواست چيزي بنام بزنن