2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم میخوام از بهزیستی بچه بیارم ولی خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 123 پست
بجز رحم اجاره ای بیشتر راه های درمانی را رفتم عزیزدلم

قبلا يزد مركز ناباروري خيلي فعالي داشت ،،اگه هدفت داشتن بچه خودت هست بايد خسته نشي ،،خيلي وقتا زندگي اينطوره و شما هم تنها آدمي نيستي كه بدنبال بچه دار شدني ،،ولي اگه نشد هم از بهزيستي بيار و سلامتي رو چك كن و بقيه مسايل رو هم بسپار به خدا ،،چه بسا بچه خود ادم هم. درگير هزار بيماري و مشكل بشه ،،گاهي سختي هارو نميشه ازقبل شمرد

فقط یک نکته که اون هم باید یا دادگاه حلش کنم و شاید هم یکی از دلایل تعلل من هست این بود که نمیخوام توی شناسنامه بچه درج بشه که بنا به دستور مقام قضایی شناسنامه صادر شده  دوست ندارم بچه بدونه که از بهزیستی گرفته شده این هم برای من و پدرش مشکل ساز میشه و هم اثر منفی روی روحیه و تربیت بچه داره خصوصا توی مدرسه و توی اجتماع .خدایا خودت یک مددی بکن مشکل من بدون دردسر با یک معجزه حل بشه

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یک نکته که اون هم باید یا دادگاه حلش کنم و شاید هم یکی از دلایل تعلل من هست این بود که نمیخوام ت ...

اگر هم نشد بزور نخواه ،،ماادما قرار نيست هر چي ميخوايم رو داشته باشيم ،،كلا از بالا به زندگي نگاه كني حل ميشه ،،اومديم يه مدتي اين دنيا باشيم و بريم ،،خوب زندگي كردن مهمه ،،هيچ كسم قرار نيست صد و پنجاه سالش بشه ،،نه بچه ميمونه نه ما ،،،پس با اوردن بچه بي سرپرست هم ميشه خوب و شاد زندگي كرد 

اگر هم نشد بزور نخواه ،،ماادما قرار نيست هر چي ميخوايم رو داشته باشيم ،،كلا از بالا به زندگي نگاه كن ...

نه به زور که اصلا هیچ وقت چیزی را از خدا نخواستم اگر نشد دیگه میپذیرم که مقدرات زندگی من اینجوری نوشته شده و باید بهش گردن نهاد .چاره ای نیست من هیچ وقت قصور خودم در ازدواج  و در سالهایی که به راحتی میشد مادر بشم  ولی دنبال درس خوندن و کار کردن و جمع کردن موقعییت بهتر برای خودم بودم را فراموش نمیکنم همچنین  بعد از ازدواج قصور همسرم را در بچه دار شدن نادیده نمیگیرم خودم هم بی تقصیر نبودم 

دوستان از همه شما مامان گلهای فعلی و مامان گلی های اینده یک دنیا ممنونم که وقت گذاشتید و همدلی کردید من میرم خونه بعد دوباره انلاین میشم اگر پیامی بود جواب میدم روی ماه همه شما را میبوسم  

38 سالگی

خوب أكثر قشر تحصيل كرده همين جورن ،،مخصوصا هم سن و سالهاي شما ،،من چند تا دوستام پزشك متخصصن،،خيلي همه چيز تمامن،سختگير هم نيستن ولي شايد چون از اول مهارت شوهر يابي نداشته و براش اهميتي نداشته الان مجردن،ولي بخاطر اين موضوع خودتو اذيت نكن ،،به نظر من دنبال رحم اجاره اي و تخمك اهدايي هم باش ،،الان به يه ثباتي اززلحاظ مادي رسيدي ،،هزينه هاشو تا حدي ميتوني بپردازي ،،ولي غم گذشته. رو نخور ،،خيلي ها بيست سالگي هم ازدواج كردن و خدا بشون بچه نداده ،خيلي خودتو درگير اين مسايل نكن 

دوستان از همه شما مامان گلهای فعلی و مامان گلی های اینده یک دنیا ممنونم که وقت گذاشتید و همدلی کردید ...

سلام عزيزم

به نظرم اگه بتوني پيش دكتر تبريزيان توقم هم برو 

من خيليا رو ديدم نتيجه گرفتن طب سنتيه

بچه از بهزيستي آوردنم خيلي خوبه

به نظرم كاملا ميشه بهش حس عميق مادرانه داشت

تازه اجر و ثواب هم داره اين كار

بعد فكر كنم اين بچه ها رو خود بهزيستي كامل چكاب ميكنه

نه شرایطش دیگه به این سختی نیست خودم وکیلم میدونم تازگی اونجا بودم راههای قانونی دیگه هم هست اون مشک ...

خوب اون بچه ها حتما گواهی سلامت دارن. 

از تحمل که گذشتم به تحمل خوردم... 

عزیزم ولی من اگه بچه به فرزندی بگیرم از اول بهش میگم ولی با داستان براش میگم که تورو خدا برای من افرید تو تقدیر من بودی برام مهم نیست بدونه از من نیست مهم اینه که زیر سایه پدر مادر و تو اغوش گرم بزرگ بشه بعدها که بزرگ شد حتما متوجه میشه خیلیا بچه از خودشون دارن ولی پدر مادر لایقی نیستن

دوستمم که اورد بچه 6 ماهه بهش دادن

انشاالله بتونیم نسل بعدو سالم و صالح بزرگ کنیم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

اتفاقا ما يكي از دوستامون تو سن بالا بچه آورد

بادخترش انقدر صميمين كه بعضي مادرا شايد نباشن

جالب اينجاست اين دختر هرچي بزرگتر ميشه بيشتر شبيه مادرش ميشه انگار نسبت دارن