2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم میخوام از بهزیستی بچه بیارم ولی خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش اون حسی که نسبت به بچه خودت داری به بچه ای که از بهزیستی میگیری نداری صبر داشته باش خودت ...

وا این چه حرفی یکم دلتون بزرگ کنید من دیدم خانواده ای بچه ااوردن یعنی بد تولد از بیمارستان مادر نمی خواسته بعد بچه چون مادر الکلی بوده مشکل مغزی یه کم داره  اون خانواده ای که اوردن بد چند سال خودشون هم بچه دار شدن ولی 

من از نزدیک شاهد بودم هیچ وقت بین بچه ناسالم که کار بیشتر واعصاب بیشتر می خواد و بچه باهوش خودشون فرق نزاشتن من از شوهرم سنیده بودم بچه خودشون نیست یعنی اصلا فرق نمی ذاشتن اگه می دیدی نمی فهمیدی بچه خودشون نیست پدر همیشه ناراحت اولی بود که چون بچه خودش سالم وباهوش بود اون بزرگتر ناراحت بشه 

مطمئن باش اون حسی که نسبت به بچه خودت داری به بچه ای که از بهزیستی میگیری نداری صبر داشته باش خودت ...

هرگز این حرف رو نزن خاله من بچه آورد بعد از چند سال بخاطر موضوعی از شوهرش طلاق گرفت ولی مهریش رو بخشید و بچه رو برداشت نتونست بچه رو ول که

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن