2777
2789
عنوان

دانشگاه اسمم بد دررفته

519 بازدید | 18 پست

من پارسال یه اشتباهی کردم با یه اقایی رل زدم بعد دوماه به علت خیانت اون کات کردم بعد اون دوتا پسر بهم پیام دادن حالم بد بود جوابشونو دادم متاسفانه یبارم بیرون رفتم میدونم اشتباه کردم ولی حالم خیلی بد بود بعد رفتم دانشگاه دیدم این دو اقا و اکسم همه تو دانشگاه مان و شهرمون خیلی کوچیکه به گوش اشنا برسه ابروی خانوادم میره چیکار کنم 

تو این یه سال دانشگاه با پسری تو دانشگاه هم کلام هم نشدم ولی رد میشم حس میکنم میگن فلانیه با این بود با اون بود چیکار کنم

چطور وقتی حالتون بده اصلا جواب میدید؟ من وقتی حالم بد باشه یکی پیام بده می‌کشمش😂😂

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور وقتی حالتون بده اصلا جواب میدید؟ من وقتی حالم بد باشه یکی پیام بده می‌کشمش😂😂

حس میکردم جذاب نیستم که بهم خیانت کرده و حس بدی به خودم داشتم اونان حرفای خوب زدن تحت تاثیر قرار گرفتم

اهمیت نده چند سال دیگه به این موضوع میخندی منم اون ۴ سال همیشه نگران بودم نکنه بچهای دانشگاه به طرز بدی بهم نگاه کنن نه دانشگاه بلکه کل زندگیم

تازه شهرمم کوچیکه از اونجا رفتم خیلی حالم بهتره

بخدا هیچکی حواسش به ما نیست هیچکی نگاهمون نمیکنه این افکار ساخته ذهن خودمونه

ولی شما کار اشتباهی کردی هیچ اشکالی نداره تو ام بار اولته داری زندگی میکنی تجربه شد نذاری یهو کنترل کل اعمالتو احساساتت به دست بگیره

مراقب خودت باش عروسک🤍

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم 

حس میکردم جذاب نیستم که بهم خیانت کرده و حس بدی به خودم داشتم اونان حرفای خوب زدن تحت تاثیر قرار گرف ...

خیانت هیچ دلیلی بجز ذات بد ندارع 

چه ربطی به جذابیت داره؟ 

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
درسته ولی سعی میکردم به خودم ربط بدم به اون نه جاهل بودم

فدای سرت،تموم شده رفته

خیانت هیچ دلیلی بجز ذات بد ندارع چه ربطی به جذابیت داره؟

به این بانو آدریانا لیما سوپرمدل برزیلی هم خیانت شده واقعا به ظاهر نیست به ذات کثیف طرفه همون بهتر که زود شناختیش قبل اینکه رابطتتون جدی تر بشه

تازه شوهر ادریانا که بهش خیانت کرد خیلیم زشت بود بچه هم دارن😂😭

زنی که فمنیست نیست به خودش خیانت میکنه. مربی رسمی در فدراسیون بدنسازی. سوال ورزشی و رژیم داشتید در خدمتم