2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم میخوام از بهزیستی بچه بیارم ولی خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 123 پست

عزیزم تصمیمت که عالیه چه بیا با وجود کار خیری که میکنی و به واسطه قدم خیر اون بجه خودت هم بچه دار بشی من که خیلی تایید میکنم‌کارتو ولی بازم دنبال درمان خودت باش حالا نه الان‌که خسته سدی ایشالا بعدها

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک راه دیگه.من بگم خیلی هاهستن بچه زیاددارن وبچشون رانمیخان میتونی بری ازانهابگیری مثلاوقتی حامله هستن خودت همه غربالگری هاشون راانجام بدی وبعدبچه رابراخودت برداری البته انهاهم پول میگیرن از2تومن به بالامن دیدم 

یک راه دیگه.من بگم خیلی هاهستن بچه زیاددارن وبچشون رانمیخان میتونی بری ازانهابگیری مثلاوقتی حامله هس ...

من کسی را نمیشناسم والا

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
کاملا با خیلی از شما دوستان گلم موافقم چه بسا بچه خود ادم هم به دنیا بیاد و مشکلاتی داشته باشه این ر ...

كلا بچه همينه ،من يكي از دلايلم كه نميخواستم همين بود ،يك عمر دغدغه،،عذر ميخوام ادم جرات مردن هم نداره ديگه ،از ترس اينكه بعد به سر اون چي مياد ؟!كلا يك دغدغه دائمي هست ،،اينكه مريض نشه ،مرض بد نگيره ،،تصادف نكنه ،،همش عذاب ميشه ،،چيزي نكنن تَو چشم هم تَو مدرسه ،،،همه اينا يه نگراني دائمي مياره ،،راستش شايد اگه بچه از خودت نباشه كامل تحمل مصيبتا يكم راحتر باشه ،شايدم ادم اونقدر وابسته بشه بش كه حست مثل بچه خود ادم باشه ،،اينو نميدونم ،،ولي دو نمونه ديدم كه بعد از اوردن بچه، بچه دار شدن ،،،

كلا بچه همينه ،من يكي از دلايلم كه نميخواستم همين بود ،يك عمر دغدغه،،عذر ميخوام ادم جرات مردن هم ندا ...

من که واقعا فقط یک معجزه میتونه باردارم کنه هیچ شانسی ندارم ولی با شما موافقم مادر شدن یعنی نگرانی و هراس همیشگی .یک عمر دلهره و نگرانی هنوز که هنوزه مادر من نگران من هست .ولی نمیدونم با این تضاد فکری بین خواستن و نخواستن چرا همیشه کفه خواستن سنگینتر میشه

من که واقعا فقط یک معجزه میتونه باردارم کنه هیچ شانسی ندارم ولی با شما موافقم مادر شدن یعنی نگرانی و ...

خوب چون ادميزاد غريزه و طبيعتش اينه ،،دوست داره محبت كنه و چون بچه پاك و معصومه و مراحل رشدش جالبه ادم در نهايت تمايل پيدا ميكنه ،،ولي واقعا سخته و دايمي

سلام عزيزم

خيلي تصميم قشنگ و انساني گرفتي

بنظر من هم با ازمايشات كامل ميتوني از سلامت عموميش اگاه بشي و خيالت راحت بشه 

اينم فراموش نكن اگر خدا بهت فرزندي بده همين قدرريسك در سلامتيش هست پس بد به دلت راه نده  و بسپار به خدا 

من مجردم اما هميشه فكرم اين بوده حتي اگر بچه ي داشته باشم حتما يكي هم از بهزيستي ميارم 

اميدوارم يكي از بهترين بچه ها قسمتت بشه عزيزم

من که واقعا فقط یک معجزه میتونه باردارم کنه هیچ شانسی ندارم ولی با شما موافقم مادر شدن یعنی نگرانی و ...

اخه مطمئني ؟الان خيلي راههاي باروري پيشرفت كرده ها ،،رحم أجاره اي ،تخمك اهدايي ,,

اخه مطمئني ؟الان خيلي راههاي باروري پيشرفت كرده ها ،،رحم أجاره اي ،تخمك اهدايي ,,

بجز رحم اجاره ای بیشتر راه های درمانی را رفتم عزیزدلم

سلام عزيزم خيلي تصميم قشنگ و انساني گرفتي بنظر من هم با ازمايشات كامل ميتوني از سلامت عموميش اگاه ...

فدای لطف و محبتت چقدر کلامت مثل بقیه دوستان آرامش بخش و قشنگ بود گلم 

يبار تَو پارك يه خانمي ديدم با دو تا بچه يكي به نظر سه ساله و يكي پنج ساله ،،فكر كردم شايد نوه هاشن،بعد گفت مادرشونه،،تخمك اهدايي و رحم اجاره اي ،،هر بچه هم از يك مادر بود ولي جالبه هم سن بودن ،،ولي پسره درشت و سبزه بود و دختره ظريف و سفيد ،،اينجوري نصف ژنها مال شوهرت هست لاقل 

فدای لطف و محبتت چقدر کلامت مثل بقیه دوستان آرامش بخش و قشنگ بود گلم 

فداي تو عزيزم

اميدوارم خدا به دل مهربونت و نيت قشنگت بهترين را نصيبت كنه و شاد بشي

شك نكن خدا خودش كفيلت ميشه تو قدم خير 🌺😘

عزيزم پسرعموي منم بعد از ١٥ سال رفت از  پرورشگاه بچه آورد الان بچش كلاس اوله ماشاالله از همه بچه هاي اطرافم باهوش تره خيلي هم بهش وابسته ان. 

يكي از آشناهامون هم از پرورشگاه بچه آورد الان بچش داره دندونپزشكي ميخونه و نميدونم چه قدرتي تو كار خدا هست كه شبيه باباش شده.

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده